Ο επιθετικός της Μπόκα Τζούνιορς μετά τη φραστική επίθεση στον διαιτητή Ντελφίνο, «φλέρταρε» με αγωνιστικό αποκλεισμό μέχρι και 12 αγωνιστικών.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς, η ποινή για εξύβριση κυμαίνεται από 3 έως 12 αγωνιστικές, με την Ομοσπονδία της Αργεντινής να συνεδριάζει και να αποφασίζει την επιβολή τιμωρίας των τριών αγωνιστικών στον πρώην επιθετικό της Γιουβέντους.

Ο «Απάτσι» θα απουσιάσει από τις αναμετρήσεις των «Γενοβέζων» με τις Γοδόι Κρουζ, Κίλμες και Τίγκρες.

Να θυμίσουμε πως ο 32χρονος αποβλήθηκε στο 37ο λεπτό του αγώνα Μπόκα Τζούνιορς- Μπελγκράνο, τρία λεπτά αφότου είχε ανοίξει το σκορ (τελικό αποτέλεσμα 3-0), όταν μετά την παρατήρησή του με κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή Χέρμαν Ντελφίνο για σκληρό μαρκάρισμα, του έβρισε την αδερφή.



Δημήτρης Λιαργκόβας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube