Ο Χοσέ Μπιριούκοφ έγραψε τη δική του ιστορία αγωνιζόμενος για έντεκα χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ισπανός με σοβιετικές καταβολές παλαίμαχος άσος σε συνέντευξή του προέβλεψε πως η «βασίλισσα» θα διεκδικήσει και φέτος τον τίτλο στην Ευρωλίγκα απέναντι στον Ολυμπιακό.

«Δεν ήταν μόνο ο Σπανούλης στον τελικό του Λονδίνο, αλλά γενικά όλος ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ καλά. Είναι μία πολύ συμπαγής ομάδα. Πιστεύω πως και φέτος για τη Ρεάλ αυτός θα είναι ο βασικός αντίπαλος», τόνισε σε ισπανική ιστοσελίδα.

«Πρέπει η Ρεάλ να αφήσει πίσω της το παρελθόν και να κοιτάξει μπροστά. Πιστεύω πάντως πως και ο φετινός τελικός θα είναι ανάμεσα στις δύο αυτές ομάδες. Και θεωρώ πως αν δεν το πάρει φέτος η Ρεάλ το τρόπαιο, θα το πάρει σίγουρα του χρόνου», πρόσθεσε ο Μπιριούκοφ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το πιο επιτυχημένο «αιώνιο» δίδυμο προπονητών: Ομπράντοβιτς και Μπαρτζώκας με τα περισσότερα βραβεία Coach of the Year!

GM Φενέρμπαχτσε: «Εμείς και η Εφές ζητήσαμε να μπει η Μπεσίκτας στην EuroLeague»

Ευρωλίγκα για Ομπράντοβιτς: «Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, όπου έχτισε δυναστεία και σήκωσε αμέτρητα τρόπαια»

Η Euroleague θυμήθηκε το σπουδαίο buzzer beater του Γκριγκόνις κόντρα στη Μονακό!

AS: «Η Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να υπογράψει το 10ετές συμβόλαιό της μέχρι τις 30 Ιουνίου»

Ευρωλίγκα: Σκέψεις για διεξαγωγή με μια ομάδα λιγότερη του χρόνου

«Στο EuroCup η Μονακό, τη θέση της στην Ευρωλίγκα παίρνει η Μπεσίκτας»!

«Να σηκώνεσαι κάθε φορά που πέφτεις»: Το βίντεο του Ολυμπιακού από τους πανηγυρισμούς για την Ευρωλίγκα!

Η απόλυτη διάκριση για τον Βεζένκοφ - Τον ανέδειξαν MVP και οι παίκτες της Euroleague

Στον Γουόκαπ το βραβείο «Fair Play» από την Ένωση Παικτών της EuroLeague