Πανστρατιά στην ΑΕΚ εν όψει Σεντ Ετιέν! Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Τιμούρ Κετσπάγια συμπεριλαμβάνονται τόσο ο Γιάκομπ Γιόχανσον, που ξεπέρασε τη γαστρεντερίτιδα, προπονήθηκε κανονικά και αναμένεται να βρίσκεται στο βασικό σχήμα, όσο και οι Ούγκο Αλμέιδα και Πατίτο Ροντρίγκες για πρώτη φορά.

Πάντως ο Γεωργιανός προπονητής επέλεξε να πάρει μαζί του 22 παίκτες, συνεπώς θα πρέπει από τη λίστα που ανακοινώθηκε να κόψει λίγο πριν τη σέντρα του αγώνα της Πέμπτης τέσσερις παίκτες (21:00).

Αναλυτικά η αποστολή: Μπάρκας, Ανέστης, Γκάλο, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Ντίας, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Γιόχανσον, Τζανετόπουλος, Βάργκας, Πλατέλλας, Μάνταλος, Μπαρμπόσα, Ροντρίγκες, Πέκχαρτ, Αραβίδης, Mπακασέτας, Αλμέιδα.













ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.