Έτοιμη να προχωρήσουν στην πώληση του Νταβίντ Ενγκόγκ είναι στον Πανιώνιο, αν και πρόσφατα οι «κυανέρυθροι» έδωσαν τον Καρίμ Ανσαριφάρντ στον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Κροατία, ο Γάλλος επιθετικός απασχολεί την τοπική Ριέκα, η οποία ενδιαφέρεται για τον παίκτη μετά την Μποαβίστα, την Αλμερία και την ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Ο 27χρονος άσος έχει υψηλό συμβόλαιο και οι Νεοσμυρνιώτες εκτιμούν ότι θα καταφέρουν να τον πουλήσουν μέσα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λέτο: «Κυριόπουλος και Πολυκράτης άρπαξαν την ευκαιρία τους κι έδειξαν τι μπορούν να κάνουν»

Δεσύλλας: «Η επιστροφή του Κάνγκουα στην 11άδα και η θέση που διεκδικεί ο Λιβάι»

O Mατσάρι δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Kifisia Tutu Deals, γιατί του... έκλεισε η φωνή!

Νίκολιτς: «Μας γεμίζει περηφάνια το ρεκόρ, είμαστε σε υψηλότερο επίπεδο φέτος - Ασύγκρτικα καλύτερος στα δεξιά ο Κοϊτά»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την πεντάρα της ΑΕΚ στον Παναιτωλικό

Τσανάκας: «Τι θέλει να δει κόντρα στην Καλαμάτα ο Ιμανόλ»

Χωρίς Μήτογλου και Ούρονεν η αποστολή του Ατρομήτου για Άρη

Από πάρτι σε πάρτι στη Νέα Φιλαλφεια: Τα highlights της πεντάρας της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού

Νίκολιτς: «Οι παίκτες έπαιξαν εξαιρετικά, μέχρι το 15ο λεπτό θα μπορούσαμε πολύ άνετα να έχουμε σκοράρει 4 γκολ»

Κετσετζόγλου: «Το 17-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο κορυφαίος Κοϊτά για την ΑΕΚ»