Μετά την αρνητική τροπή που πήρε η υπόθεση της ανανέωσης συμβολαίου του Γιούρκα Σεϊταρίδη στον Παναθηναϊκό ετοιμάζουν μια απάντηση με τουλάχιστον δύο μεταγραφές…

Οι «πράσινοι» βρίσκονται πολύ κοντά στο να κλείσουν δύο μεταγραφές που θα φέρουν πλατιά χαμόγελα στην ομάδα, δηλαδή, τον Γιώργο Καραγκούνη και τον Μπεργκ, αλλά και έναν στόπερ και έναν αμυντικό χαφ.

Επιστρέφει ο Κάρα!
Η επιστροφή του Γιώργου Καραγκούνη αυτή την χρονική στιγμή πρέπει να θεωρείται πολύ κοντά… Είναι σε επικοινωνία με τον Νταμπίζα για το ζήτημα, έχοντας συμφωνήσει στα κύρια θέματα που αφορούν την επιστροφή του. Σήμερα ή αύριο το πιο πιθανό θα υπάρξει μία τελική κουβέντα που αναμένεται να οδηγήσει σε οριστική συμφωνία τακτοποιώντας και τις λεπτομέρειες.

Έρχεται ο Μπεργκ!
Ισως και τις επόμενες ώρες να είναι στην Αθήνα, για να μιλήσει με τους «πράσινους», να συμφωνήσει, να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει.

Χθες ο επιθετικός ενημέρωσε τους πράσινους ότι έμεινε ελεύθερος από το Αμβούργο και έτσι αναμένεται σύντομα στην Ελλάδα για να κλείσει.

Ο στόπερ!
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Παναθηναϊκός έχει ξεχωρίσει και καταβάλει προσπάθειες για να συμφωνήσει με έναν στόπερ από το εξωτερικό. Την ίδια στιγμή αναμένεται να αποκτηθεί και ένας ακόμη στόπερ μετά την αρνητική τροπή των συζητήσεων με τον Σεϊταρίδη.

Ο Τέσκερ της Χόνφεχαϊμ έχει προταθεί, έχει εξεταστεί, αλλά υπάρχουν δυσκολίες στο οικονομικό.

Ο αμυντικός χαφ!
Οι πράσινοι είναι σε προχωρημένες συζητήσεις και με ξένο αμυντικό χαφ. Και γι' αυτόν, λέγεται, ότι τις επόμενες ώρες μπορεί να «κλείσει» και να αποτελέσει τον βασικό αμυντικό χαφ της ομάδας.

Εκκρεμότητες υπάρχουν με αριστερό μπακ, δεύτερο επιθετικό, ακραίο επιθετικό, ενώ πάντα είναι ανοιχτό και το θέμα Ντιαρά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube