Ο Νίκο Ρόσμπεργκ διατήρησε τον πολύ καλό ρυθμό που είχε από την πρώτη περίοδο, κάνοντας από νωρίς τον ταχύτερο χρόνο. Μάλιστα, η Mercedes δείχνει ιδιαίτερα ανταγωνιστική στους δρόμους του Πριγκιπάτου με τον Χάμιλτον να ολοκληρώνει τη δεύτερη περίοδο από τη δεύτερη θέση, κάνοντας το ένα-δύο για τα «ασημένια βέλη».

Την πρώτη τριάδα συμπλήρωσε ο Φερνάντο Αλόνσο, ο οποίος αν και δείχνει ανταγωνιστικός, δεν γυρίζει στον ρυθμό των πιλότων της Mercedes.

Τον τέταρτο χρόνο έκανε ο Φελίπε Μάσα, αφήνοντας πίσω του τον Μαρκ Γουέμπερ, ο οποίος και στη δεύτερη περίοδο πλασαρίστηκε σε καλύτερη θέση από τον έτερο πιλότο της Red Bull, Σεμπάστιαν Φέτελ.

Ο τρεις φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής, ο οποίος πλασαρίστηκε στην ένατη θέση αντιμετώπισε πρόβλημα με το σύστημα ανάκτησης κινητικής Ενέργειας, KERS.

Μεγάλος άτυχος της δεύτερης περιόδου ήταν ο Ρομάν Γκροσάν, ο οποίος μετά τη συμπλήρωση του πρώτου μισάωρου έχασε τα φρένα με αποτέλεσμα να χτυπήσει πάνω στις μπαριέρες, καταστρέφοντας το μπροστινό μέρος της Lotus του.

Ο Γαλλοελβετός δεν κατάφερε να συνεχίσει στη διαδικασία, κάνοντας μόλις δέκα γύρους. Μετά το ατύχημα του Γκροσάν οι αγωνοδίκες σταμάτησαν τις δοκιμές, λόγω της ζημιάς που είχε υποστεί το κερμπ.



Σε αντίθεση με την καλό ρυθμό που είχε στην πρώτη περίοδο, ο Σέρχιο Πέρες δεν κατάφερε να βρεθεί εντός δεκάδας, κάνοντας τον 12ο χρόνο.

Αναλυτικά η κατάταξη:

1.Ρόσμπεργκ, Mercedes, 1m14.759
2. Χάμιλτον, Mercedes, + 0.318
3. Αλόνσο, Ferrari, +0.437
4. Μάσα, Ferrari, + 0.1519
5. Γουέμπερ, Red Bull, + 0.645
6. Ραϊκόνεν, Lotus, + 0.752
7. Γκροσάν, Lotus, + 0.959
8.Μπάτον, McLaren, + 1.200
9. Φέτελ, Red Bull, +1.255
10. Ντι Ρέστα, Force India + 1.287
11. Σούτιλ, Force India, + 1.590
12. Πέρες, McLaren, + 1.675
13. Χούλκενμπεργκ, Sauber, + 2.064
14. Μαλδονάδο, Williams, + 2.098
15. Γκουτιέρες, Sauber, +2.176
16. Ρικιάρντο, Toro Rosso, + 2.386
17. Βερνιέ, Toro Rosso, + 2.425
18. Μπότας, Williams, + 2.505
19. Μπιανκί, Μarussia, + 3.133
20. Πικ, Caterham, + 3.453
21. Τσίλτον, Marussia, + 4.025
22. Φαν ντερ Γκάρντε, Caterham, +4.272

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

H Formula 1 επιστρέφει στην Αφρική: Στη Ρουάντα Grand Prix από το 2030 και μετά

Η βαθμολογία της Formula 1: Ολοένα και πιο κοντά στον τίτλο ο Αντονέλι - Πλησιάζει την τριάδα ο Φερστάπεν

He is back: Δεύτερη σερί νίκη για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

Ιστορική pole position για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

F1: Κυρίαρχος ο Φερστάπεν στο βρόχινο Σπριντ της Σιγκαπούρης – Καταστροφικό φινάλε για τη ΜακΛάρεν

Καμία ποινή για Φερστάπεν στο περιστατικό με Χάμιλτον: Εκκινεί από την pole position στο Sprint Σιγκαπούρης

Συνεχίζει με... σπασμένα φρένα ο Φερστάπεν: Ο «Ιπτάμενος Ολλανδός» κατέκτησε την pole του Sprint Race της Σιγκαπούρης!

Φερστάπεν: «Περήφανος για όλη την ομάδα»-Αντονέλι: «Ό,τι καλύτερο μπορούσαμε»

Formula 1: «Φωτιά» στη βαθμολογία μετά τη Μαλαισία – Φερστάπεν και Νόρις μαζί στους 188 βαθμούς

Πρώτη φετινή νίκη ο Φερστάπεν στο χάος της Μαλαισίας, απίθανο comeback οι Ferrari, καταστροφή για Ράσελ!