Στην απόκτηση του νεαρού λίμπερο, Δημήτρη Ζήση προχώρησε ο Παμβοχαϊκός. Ο 19χρονος διεθνής, που πέρυσι αγωνιζόταν με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, συμφώνησε για ένα χρόνο με το σύλλογο του Βραχατίου.

Στις πρώτες του δηλώσεις εξέφρασε την ικανοποίηση για την επιλογή του ενώ τόνισε πως είναι έτοιμος να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της νέας του ομάδας.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για συμφωνία. Ο Παμβοχαϊκός είναι μια πολύ καλή ομάδα, ανταγωνιστική, που κάνει πρωταθλητισμό. Θα συνεργαστώ με σοβαρούς ανθρώπους και καλούς παίκτες, ενώ μετά τη συνομιλία που είχα με τον κ. Ζαλμά, με ενημέρωσε πως οι στόχοι μας είναι πρωταγωνιστικοί, όπως τα τελευταία δύο χρόνια.
Σκοπός είναι να παίξουμε καλό βόλεϊ, να είμαστε ανταγωνιστικοί και να μας αγαπήσει κόσμος του Παμβοχαϊκού, όπως τις προηγούμενες χρονιές. Για μένα είναι σημαντικό βήμα στην καριέρα μου, καθώς θα αγωνιστώ σε μια ομάδα υψηλού επιπέδου, οργανωμένη εντός και εκτός γηπέδου. Προσωπικός μου στόχος είναι να βελτιώνομαι καθημερινά και να γίνομαι καλύτερος επαγγελματίας και να βοηθήσω την ομάδα μου να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται»,
τόνισε χαρακτηριστικά ο Ζήσης, που δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την πρώην ομάδα του:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Παναθηναϊκό, που μου έδωσε ευκαιρία να παίξω πρώτη φορά στην Α1 και τους ανθρώπους του, που έκαναν ότι μπορούσαν για να με ικανοποιήσουν στους όρους που είχαμε συμφωνήσει».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επική ανατροπή κόντρα στον Πανιώνιο για τον Φλοίσβο και… ραντεβού με τον Παναθηναϊκό στον τελικό Κυπέλλου!

Ανδρεόπουλος: «Είχαμε προετοιμάστει σωστά για το παιχνίδι - Ας μην το... ματιάζουμε για τον τελικό, δεν θα πω κάτι»

Οι γνωστοί σου… άσοι: Παναθηναϊκός με «φαρμακερό» σερβίς, σάρωσε τον ΟΦΗ και φουλάρει για το Κύπελλο

Λαζάρo στο sport-fm.gr: «Απίθανη ατμόσφαιρα των φίλων του Παναθηναϊκού - Είμαι πολύ χαρούμενη για το τρόπαιο»

Στον Παναθηναϊκό και τη νέα σεζόν ο Κιαπίνι!

Βγαίνουν οι δύο φιναλίστ του Κυπέλλου βόλεϊ ανδρών

Κιαπίνι: «Δεν ελέγξαμε τον ρυθμό, αλλά αισθάνομαι περήφανος»

Ρόγκα: «Δεν πιστέψαμε όσο έπρεπε στις δυνατότητές μας - Περήφανη που είμαι μέλος του Παναθηναϊκού»

Τάνη στο sport-fm.gr: «Μοναδική η στήριξη του κόσμου του Παναθηναϊκού - Θα δώσουμε τα πάντα για το πρωτάθλημα»

Περηφάνια για τα «φίνα κορίτσια» παρά την απώλεια του τίτλου: Το βίντεο του sport-fm από την αποθέωση του κόσμου!