Μία προσθήκη σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια θα έχει ο Ολυμπιακός στην Πάτρα, για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα.

Συγκεκριμένα, ο Πάτρικ Γιανγκ προπονήθηκε χωρίς προβλήματα για δεύτερη σερί ημέρα και έτσι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αποφάσισε να τον πάρει μαζί του στην πρωτεύουσα της Αχαΐας. Από ‘κει και πέρα, μοναδικός απών θα είναι ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος έμεινε στην Αθήνα και συνεχίζει τη θεραπεία του.

Άρα, η αποστολή των «ερυθρόλευκων» για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα θα αποτελείται από 13 παίκτες και συγκεκριμένα τους: Πάτρικ Γιανγκ, Έρικ Γκριν, Κεμ Μπιρτς, Βασίλη Τολιόπουλος, Ιωάννη Παπαπέτρου, Ντόμινικ Γουότερς, Δημήτρη Αγραβάνη, Νίκολα Μιλουτίνοφ, Γιώργο Πρίντεζη, Κώστα Παπανικολάου, Βαγγέλη Μάντζαρη, Ματ Λοτζέσκι και Γιάννης Αθηναίου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Απίθανος Βεζένκοφ στα μπουζούκια: «Κόουτς, ερχόμουν κρυφά όλη τη χρονιά, τώρα μπορώ να ανέβω στη σκηνή»

Σύζυγος Ναν για το επεισόδιο με τον Τζόουνς: «Κανείς δεν θέλει να ξεκινήσει καβγά με τον άντρα μου»

Πρωταθλητές και στη διασκέδαση: Το ξέφρενο γλέντι του Ολυμπιακού στα μπουζούκια - Πλάνα του bwinΣΠΟΡ FM

Τα συγχαρητήρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο μπασκετικό τμήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

«Τα πρώτα μου μπουζούκια»: Έτοιμος για μια ξέφρενη νύχτα ο Φουρνιέ μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού ο Μπόνγκα - Η ανάλυση Ζέρβα για κάθε παίκτη και το ρόστερ της νέας σεζόν!

Ομιλία Αγγελόπουλων στα αποδυτήρια: «Είστε οι καλύτεροι σε Ελλάδα και Ευρώπη - Γράψατε ιστορία και συνεχίζουμε»

«Οι φίλαθλοί μας θα είναι περήφανοι - Ευχαριστώ για τη στήριξη, ξέρω ότι είμαι δύσκολος»: Η ομιλία Αταμάν στα αποδυτήρια

Παναθηναϊκός: Κάταγμα στα πλευρά για Ναν

Οπαδοί του Παναθηναϊκού παρέμειναν στο Telekom Center και υποδέχθηκαν την αποστολή!