Το σίριαλ της δικαστικής διαμάχης της ΑΕΚ με τον Μάκη Ψωμιάδη παίρνει σάρκα και οστά. Η δίκη άρχισε και το «παρών» στο δικαστήριο έχουν δώσει οι βασικοί μάρτυρες Ντέμης Νικολαϊδης και Γιώργος Ρόκκας, με τον δικηγόρο Χάρη Οικονομόπουλο. Μαζί και οι Γιάννης Γρανίτσας και Βαγγέλης Δερμανούτσος, οι οποίοι είναι μάρτυρες κατηγορίας από τότε που ξεκίνησε η υπόθεση.

Ο Μάκης Ψωμιάδης είναι στο εδώλιο ενώ στην αίθουσαν βρίσκονται ο γιος του Σταύρος και η κόρη του Χριστίνα. Στο εδώλιο κάθονται επίσης ο ένας εκ των δύο Χαρίλαων και η λογίστρια, Φιλιώ Γεωργίου.

Να υπενθυμίσουμε ο Μάκης Ψωμιάδης κατηγορείται για υπεξαίρεση 21,5 εκατομμυρίων ευρώ από τα ταμεία της ΠΑΕ σε μια υπόθεση που πρωτόδικα είχε δικαιωθεί η Ένωση.

Όπως… αναμενόταν, από την πλευρά των δικηγόρων του Μάκη Ψωμιάδη υπήρξε νέο αίτημα αναβολής της δίκης με την αιτιολογία πως οι ίδιοι δεν είναι σε θέση να δώσουν το «παρών».

Η απάντηση του προέδρου του δικαστηρίου ήταν άμεση: «Έχει αναβληθεί τόσες φορές. Δε νομίζετε ότι κάποτε πρέπει να γίνει»;

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λεβαδειακός: Σημαντική ενίσχυση στα στόπερ με τον διεθνή Σλοβάκο, Γκιομπέρ!

Επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς ο Κρίστιανσεν στον Παναθηναϊκό

Σαββίδης στους παίκτες του ΠΑΟΚ: «Στόχος το πρωτάθλημα - Θέλω να βλέπω μια ενωμένη ομάδα»

Το βίντεο με την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στην προπόνηση του ΠΑΟΚ

Η διάγνωση για τον τραυματισμό του Κοντούρη - Πότε επιστρέφει στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού

Λε Ταλέκ: «Λάτρεψα τον Ατρόμητο, θα ήθελα μια μέρα να επιστρέψω - Εξαιρετικοί μαζί μου Σπανός και Αγγελόπουλος»

Παρουσία Ιβάν Σαββίδη η προπόνηση του ΠΑΟΚ

Ο Φρόιλερ βγαίνει μπροστά και στην Ελβετία: Οι 88 ενέργειες και το απόλυτο στις πάσες!

Έγραψε άλλη μια συμμετοχή με την εθνική Ισλανδίας ο Σίγκουρντσον της Καλαμάτας

Χριστοφιλέας στους 94,6: «Βλέπουμε την πιο ποιοτική Εθνική που θυμάμαι - Η Καλαμάτα κοιτάει το μέλλον με αισιοδοξία»

TAGS: A.E.K.