Παίκτης του Ολυμπιακού θα είναι για τον επόμενο χρόνο ο Γιάννης Τακουρίδης. Ο 26χρονος κεντρικός συμφώνησε σε όλα με τους «ερυθρόλευκους» και εντάχθηκε στο ρόστερ τους, μετά από μια πολύ καλή σεζόν που είχε με τον Φοίνικα Σύρου.

Μάλιστα, στην ανακοίνωση του παίκτη η ομάδα του Πειραιά καυτηρίασε την απόφαση για προσθήκη τέταρτου ξένου στα ρόστερ των ομάδων.

Η ανακοίνωση:

«Το ΤΑΑ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Τακουρίδη. Ο διεθνής κεντρικός υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και θα ενισχύει τον Ολυμπιακό την αγωνιστική περίοδο 2014-15. Ο Ολυμπιακός στηρίζει έμπρακτα τους Έλληνες παίκτες και αρνείται να συμμετάσχει στην «κωμωδία» με την υπόθεση του 4ου ξένου η οποία δεν έχει ξεκαθαρίσει ενώ έχουμε εισέλθει στον μήνα Αύγουστο. Ο Γιάννης Τακουρίδης, είναι γεννημένος το 1988, και έχει αγωνιστεί στον Φοίνικα Σύρου, στον Ηρακλή και στον Άρη».

Μετά από την έναρξη της συνεργασίας ο Γιάννης Τακουρίδης σημείωσε: «Είναι μεγάλη τιμή να παίζεις στον Ολυμπιακό. Ο σύλλογος πρωταγωνιστεί σ’ όλα τα αθλήματα και έχει τεράστια ιστορία στο βόλεϊ. Εύχομαι να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα να πετύχει τους στόχους της που είναι η κατάκτηση όλων των εγχώριων τίτλων και η καλή πορεία στην Ευρώπη. Μεγάλο κίνητρο είναι και η συμμετοχή της ομάδας στο Champions League».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παναθηναϊκός-Βαλεφόλια: Οι «πράσινες» μπροστά στον κόσμο τους στην κατάμεστη Γλυφάδα, για την... ευρωκούπα!

Ρόγκα: «Η ομάδα θα δώσει το 100%, ανυπομονώ να παίξω μπροστά στους οπαδούς μας»

Κιαπίνι: «Η ομάδα είναι έτοιμη γιατί δουλεύουμε από την αρχή της χρονιάς για αυτόν τον σκοπό»

Ταρνατόρος: «Ξεκαθαρίζει μέσα στον Απρίλιο η αύξηση ή μη, των ξένων παικτών στη Volley League»

Κλείδωσε πρωτιά πριν τον μεγάλο τελικό ο Παναθηναϊκός - Δύσκολες νίκες στο tie break για Ολυμπιακό και Πανιώνιο

«Καθάρισε» τον Φοίνικα και πλησιάζει στην παραμονή η Κηφισιά

Τρομερή Καλαμάτα, άλωσε τη Νέα Σμύρνη και έβαλε... από κάτω τον Πανιώνιο!

Μίλωνας για… φίλημα, εξαφάνισε τον ΠΑΟΚ και έκανε το πρώτο βήμα για τους τελικούς!

Θλίψη στο ελληνικό βόλεϊ: Έφυγε από τη ζωή ο 18χρονος Ασημάκης Διονυσόπουλος

Βουρδέρης: «Σε κάποιες στιγμές παίξαμε καλό βόλεϊ, πρέπει να ανασυνταχτούμε»