Στο πλευρό του προέδρου του Ατρόμητου, Γιώργου Σπανού, τάχθηκαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Ιωνικού, «Rangers».

Μέσω της ανακοίνωσης που εξέδωσαν, τόνισαν ότι η βοήθεια που είχε προσφέρει στην ομάδα της Νίκαιας πριν από 2,5 χρόνια δεν μένει απαρατήρητη και πως τώρα είναι η σειρά τους να σταθούν δίπλα του, στις δύσκολες ώρες που περνάει.

Η ανακοίνωση:

«Οταν πριν 2,5 χρόνια ο Ιωνικός βρέθηκε στο χείλος της καταστροφής, πολύ λίγοι πίστεψαν ότι μπορούσε να σωθεί. Ακόμη λιγότεροι πίστεψαν ότι οι Rangers θα μπορούσαν να "αναστήσουν" μια ομάδα που φαινόταν καταδικασμένη.

Ο πρώτος που εμπιστεύτηκε τους Rangers, ήταν ο Γιώργος Σπανός. Παρά το γεγονός ότι βρισκόταν σε άλλη ομάδα, στήριξε από την πρώτη στιγμή τον Ιωνικό χωρίς όρους, προϋποθέσεις και ανταλλάγματα. Εκανε αυτό που ένοιωθε. Ο,τι κάνει επί χρόνια, σε κάθε Νικαιώτη που βρίσκεται σε ανάγκη και χτυπάει την πόρτα του.

Οι Rangers δεν ξεχνούν. Ο Σπανός στήριξε τον Ιωνικό, όταν όλοι τον χτυπούσαν. Τώρα, στις δύσκολες στιγμές του, στεκόμαστε όλοι δίπλα του.

Δεν περιμένουμε κανένα τηλεοπτικό κανάλι να μας μάθει τι είναι ο Σπανός. Καμία εφημερίδα. Οτι κατηγορητήριο κι αν στηθεί, όση λάσπη κι αν του ρίξουν, δεν αλλάζει στο ελάχιστο την απεριόριστη εκτίμηση προς το πρόσωπό του και την πίστη ότι θα βγει νικήτής από το βρώμικο πόλεμο εναντίον του.

Γιώργο, βάστα γερά. Ολη η Νίκαια βρίσκεται στο πλάι σου.
»

RANGERS CLUB

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολακόπουλος: «Εντάξει με Μαφέο, τα μασάει ο Ουνάι, ξεκαθαρίζει για Τσάπρα ο Ολυμπιακός»

Αθανασίου: «Τα δεδομένα για κάθε παίκτη που απασχολεί τον Παναθηναϊκό - Ζεστός και πάλι για τον Ετιέν Καμαρά»

Τσακίρης: «Η επιθυμία της ΑΕΚ είναι να κλείσει άλλες δύο μεταγραφές πριν την προετοιμασία»

Κρατάει Τσάκλα ο Ηρακλής

Άρης: Οι εκκρεμότητες στις ανανεώσεις και τα επόμενα μεταγραφικά βήματα

Ολυμπιακός: Οι δύο Ισπανοί και ο Στουρνάρας που προβάρουν τα ερυθρόλευκα

ΠΑΟΚ: Έρχονται σαρωτικές αλλαγές - Αναβαθμίζεται ο Βιεϊρίνια, στο προσκήνιο ο Βρύζας και η υπόθεση Γιακουμάκη

ΑΕΚ: Ανακοινώνει Νίκολιτς, «δένει» Γιόβιτς και τρέχει για δύο μεταγραφές

Δεσύλλας: «Τα επόμενα βήματα μετά την προέγκριση της οικοδομικής άδειας»

Τσακίρης: «Για χαφ και στόπερ μέχρι τέλος Ιουνίου η ΑΕΚ - Τι μπορεί να οδηγήσει σε περισσότερες μεταγραφές»