Επισήμως από την ΑΕΚ δηλώνουν ότι η τελευταία τους κίνηση είναι αυτή του Βινίσιους, αλλά εδώ και λίγες ώρες έχει προκύψει φημολογία -μέσω Ισπανού δημοσιογράφου- για ενδιαφέρον των κιτρινόμαυρων για τον Αντόνιο Πουέρτας.

Πρόκειται για τον 24χρονο επιθετικό, ο οποίος μετρά 22 συμμετοχές φέτος με τη φανέλα της Αλμερία στην δεύτερη τη τάξη κατηγορία της Ισπανίας, με τις 19 να είναι ως βασικός, ενώ έχει βρει δίχτυα έξι φορές.

Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2019 κάτι που σημαίνει πως αν η ΑΕΚ έχει δείξει όντως ενδιαφέρον αυτό θα είχε να κάνει μάλλον για δανεισμό με οψιόν αγοράς.

Από την ΑΕΚ επίσημα δηλώνουν ότι δεν θα υπάρξει άλλη μεταγραφική κίνηση, ενώ δεν αποκλείεται ο Πουέρτας να αποτελούσε την εναλλακτική επιλογή σε περίπτωση που χαλούσε του Σέρχιο Αραούχο.




Γρηγόρης Ποζιός

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηλιόπουλος: «Η ΑΕΚ είναι ιδέα και στάση ζωής - Οραματίζομαι όλα τα νέα παιδιά να είναι δικοί μας φίλαθλοι»

Τσακίρης: «Κανένα θέμα Παλίνια για ΑΕΚ - Τι ισχύει για τη νέα φανέλα»

Τσανάκας: «Πότε τελειώνει του Σμαΐλοβιτς - Κάνει νέες προτάσεις για τους στόχους του ο Ολυμπιακός»

Δεσύλλας: «Πλησιάζουν Ντε Φράι και Πένια, ανακοινώνεται ο Καμαρά - Οι εξελίξεις για Τσάπρα»

«Σε ευχαριστούμε Ραζβάν»: Το αποχαιρετιστήριο βίντεο του ΠΑΟΚ στον Λουτσέσκου

Ολυμπιακός σε Μπιανκόν: «Ευχαριστούμε για όλα»

Νικολό Σίρα: «Μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ ο Λίσι - Υπογράφει μέχρι το καλοκαίρι του 2028»

Τεστάρει δυνάμεις με Άγιαξ και… επιστρέφει στη Λεωφόρο: Το πρόγραμμα των φιλικών του Παναθηναϊκού

«Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ενδιαφέρονται για τον Μουντιαλικό Ουρουγουανό Ματίας Βίνια»!

Σπουδαία κίνηση από Ηλιόπουλο: Αναλαμβάνει για έναν χρόνο όλα τα έξοδα λειτουργίας των Παιδικών Χωριών SOS Καλαμάτας

TAGS: A.E.K.