Να κρατήσει την ομάδα του όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένη με τα όσα συμβαίνουν γύρω γύρω προσπαθεί ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Άλλωστε η προετοιμασία αυτή την εβδομάδα είναι μισή, καθώς οι παίκτες απείχαν από τις δύο πρώτες προπονήσεις.

Από εκεί και έπειτα, οι δυσκολίες του κυριακάτικου αγώνα είναι γνωστές με τον Ατρόμητο να αποτελεί φέτος την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Τάσος Χατζηγιοβάνης τραυματίστηκε χθες στην κνήμη από χτύπημα του Ινσούα. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός έχει υποστεί αιμάτωμα στην αριστερή κνήμη και σήμερα θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

Από εκεί και έπειτα στην ενδεκάδα αναμένεται να επιστρέψει ο Βαγγέλης Οικονόμου, που θα καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας αντί του τιμωρημένου Ινσούα. Την ίδια ώρα, όλα δείχνουν ότι ο Λουτσιάνο θα ξεκινήσει βασικός στο πλευρό του Δώνη στην επίθεση και με βάσει τις εκτιμήσεις του επιτελείου μπορεί να παίξει για μια ώρα αγώνα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λέτο: «Κυριόπουλος και Πολυκράτης άρπαξαν την ευκαιρία τους κι έδειξαν τι μπορούν να κάνουν»

Δεσύλλας: «Η επιστροφή του Κάνγκουα στην 11άδα και η θέση που διεκδικεί ο Λιβάι»

O Mατσάρι δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Kifisia Tutu Deals, γιατί του... έκλεισε η φωνή!

Νίκολιτς: «Μας γεμίζει περηφάνια το ρεκόρ, είμαστε σε υψηλότερο επίπεδο φέτος - Ασύγκρτικα καλύτερος στα δεξιά ο Κοϊτά»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την πεντάρα της ΑΕΚ στον Παναιτωλικό

Τσανάκας: «Τι θέλει να δει κόντρα στην Καλαμάτα ο Ιμανόλ»

Χωρίς Μήτογλου και Ούρονεν η αποστολή του Ατρομήτου για Άρη

Από πάρτι σε πάρτι στη Νέα Φιλαλφεια: Τα highlights της πεντάρας της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού

Νίκολιτς: «Οι παίκτες έπαιξαν εξαιρετικά, μέχρι το 15ο λεπτό θα μπορούσαμε πολύ άνετα να έχουμε σκοράρει 4 γκολ»

Κετσετζόγλου: «Το 17-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο κορυφαίος Κοϊτά για την ΑΕΚ»