Εφιάλτες πρέπει να είδαν χθες το βράδυ οι αμυντικοί της Τσέλσι, αλλά και η υπόλοιπη ομάδα μετά την εμφάνιση του Χάρι Κέιν εις βάρος τους το απόγευμα της Πέμπτης. Ο 21χρονος επιθετικός της Τότεναμ πέτυχε δύο γκολ εις βάρος των «μπλε» και γενικότερα έκανε ό,τι ήθελε τους αμυντικούς της συμπολίτισσας.

Φαίνεται πως ο Γκάρι Κέιχιλ απηύδησε μαζί του και του και προσπαθώντας να τον σταματήσει του έριξε μια κλωτσιά και τον πάτησε με τις τάπες στη γάμπα.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο, που δικαιολογημένα έχει παράπονα από τη διαιτησία της συγκεκριμένης αναμέτρησης, δεν είδε τι είχε προηγηθεί στη φάση και ζήτησε το πλάγιο να δοθεί υπέρ της ομάδας του.



Επιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Καταιγιστική Τσέλσι με μπαλάρα και πεντάρα - Συνεχίζει ακάθεκτη η Μπράιτον του βασικού Κωστούλα

Καταιγιστική Τσέλσι: Δύο γκολ πριν συμπληρωθούν τρία λεπτά!

Το είπαν και το έκαναν: Οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ επανέφεραν το «ρολόι» της καζούρας στη Σίτι με 51 χρόνια χωρίς τίτλο!

Πρωταθληματική ανατροπή και επιστροφή στα τρίποντα για Άρσεναλ!

Κάτοικος Λονδίνου μέχρι το 2034: Η Τσέλσι ανανέωσε τον Πάλμερ

«Εντυπωσιασμένη η Τότεναμ από τον Παυλίδη - Σκέφτεται σοβαρά να κινηθεί για την απόκτησή του»

Premier League - 6η αγωνιστική: Καθηλωτικά ντέρμπι σε Ολντ Τράφορντ και Άνφιλντ

Αρτέτα για Σίτι: «Θέση μου και θέση της Άρσεναλ είναι να μην κάνουμε σχόλια μέχρι να επιλυθεί πλήρως το ζήτημα»

Κομπανί για την υπόθεση της Σίτι: «Είμαι περήφανος για όλα όσα πετύχαμε ως ομάδα, όλα τα υπόλοιπα...»

Ιραόλα για την υπόθεση της Σίτι: «Το χειρότερο πράγμα είναι η αβεβαιότητα»