Το βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο δεν επιτρέπει στον ΠΑΟΚ να σταθεί παραπάνω από μερικές ώρες στη νίκη επί του Ατρομήτου.

Στο δικέφαλο του βορρά ήδη ξεκίνησε η προετοιμασία για τις μάχες που ακολουθούν και στις δύο διοργανώσεις με τον Παναθηναϊκό, αρχής γενομένης από το ντέρμπι της Τούμπας την προσεχή Κυριακή.

Όσοι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί στο Περιστέρι ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας σε γυμναστήριο και πισίνα, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Ο Βλάνταν Ίβιτς έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα σε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, την κατοχή και τα τελειώματα φάσεων.

Το θετικό για τον τεχνικό της ομάδας της Θεσσαλονίκης είναι πως δεν υπήρξαν προβλήματα τραυματισμών στο ματς με τον Ατρόμητο και μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, με εξαίρεση τους Μυστακίδη και Πρίγιοβιτς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λέτο: «Κυριόπουλος και Πολυκράτης άρπαξαν την ευκαιρία τους κι έδειξαν τι μπορούν να κάνουν»

Δεσύλλας: «Η επιστροφή του Κάνγκουα στην 11άδα και η θέση που διεκδικεί ο Λιβάι»

O Mατσάρι δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Kifisia Tutu Deals, γιατί του... έκλεισε η φωνή!

Νίκολιτς: «Μας γεμίζει περηφάνια το ρεκόρ, είμαστε σε υψηλότερο επίπεδο φέτος - Ασύγκρτικα καλύτερος στα δεξιά ο Κοϊτά»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την πεντάρα της ΑΕΚ στον Παναιτωλικό

Τσανάκας: «Τι θέλει να δει κόντρα στην Καλαμάτα ο Ιμανόλ»

Χωρίς Μήτογλου και Ούρονεν η αποστολή του Ατρομήτου για Άρη

Από πάρτι σε πάρτι στη Νέα Φιλαλφεια: Τα highlights της πεντάρας της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού

Νίκολιτς: «Οι παίκτες έπαιξαν εξαιρετικά, μέχρι το 15ο λεπτό θα μπορούσαμε πολύ άνετα να έχουμε σκοράρει 4 γκολ»

Κετσετζόγλου: «Το 17-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο κορυφαίος Κοϊτά για την ΑΕΚ»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.