Οι μεταγραφές ολοκληρώθηκαν για τον Άρη και πλέον το βάρος πέφτει στον Γιώργο Γαλανό ο οποίος αναλαμβάνει να «τρέξει» τις –εκτός αγωνιστικού χώρου- εξελίξεις και να τακτοποιήσει όλα όσα χρειάζονται για την εκκαθάριση της ΠΑΕ.

Ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος ανέλαβε να «τρέξει» τον Άρη δεσμευόμενος ότι υπάρχουν οι εκκαθαριστές που (βάση νόμου) απαιτούνται για τη διαδικασία. Τη δέσμευση αυτή, επανέλαβε, ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιρικού τμήματος Παναγιώτης Ζουμπουρίδης.

«Οι εκκαθαριστές που θα τρέξουν τη διαδικασία υπάρχουν», διαβεβαίωσε, υποστηρίζοντας πώς «η διαδικασία θα μπορούσε να είχε τρέξει πιο γρήγορα, αλλά η αμφισβήτηση προς τον κ. Γαλανό φρέναρε τα πράγματα και χάθηκε περίπου ένας μήνας».

Ο νομικός εκπρόσωπος του Γιώργου Γαλανού, Θόδωρος Σιμόπουλος, ο οποίος έχει αναλάβει την υπόθεση προχώρησε ένα βήμα παρακάτω, θέτοντας χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση της εκκαθάρισης.

«Στόχος μας είναι να ολοκληρωθεί μέσα στις προθεσμίες του αθλητικού νόμου που νομίζω πως είναι τρεις μήνες. Αν αργήσει, μπορεί η ομάδα όταν ανεβεί στη Football League να συστήσει νέα αθλητική εταιρεία στα πρότυπα της Λάρισας», τόνισε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τέλος εποχής στον Ιωνικό: Αποχωρεί η οικογένεια Τσιριγώτη μετά από οκτώ χρόνια

Στον Πανναξιακό και τη νέα σεζόν ο Μανωλάς

H ΔΕΑΒ έκοψε το γήπεδο σε δυο φυσικά πρόσωπα για όσα έγιναν στο Πύργος - Ζάκυνθος

Προπονητής σε ομάδα έκπληξη ο Βαζέχα!

Toποθετήθηκε δημόσια ο Καλαμάρης για το ενδιαφέρον του για τον ΠΑΣ: «Μέσα στις επόμενες 15 ημέρες θα έχω πλήρη εικόνα»

Γ' Εθνική: Φιέστα για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς - Θρίλερ στον Β' όμιλο με τριπλή ισοβαθμία και πρωταγωνίστρια τη Ζάκυνθο!

«Έσπασε» το απόλυτο του Πανθρακικού ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου

Τιμωρία της ΔΕΑΒ στην ΠΑΣ Πύργος για τα μπουκάλια, τον τραυματισμό παίκτη στο κεφάλι και τη διακοπή!

Γ' Εθνική: Στη Super League 2 ο Απόλλων Καλαμαριάς - Το θρίλερ για την άνοδο συνεχίζεται στο Β' Όμιλο

Άνοδος για Πανθρακικό, «ζωντανοί» Απόλλων Καλαμαριάς και Άρης Πετρούπολης - Παραμένει ουραγός ο Εθνικός!

TAGS: Άρης