Μετά την… «γκέλα» με τα Χανιά για το Κύπελλο Ελλάδας, ο Αστέρας Τρίπολης επιστρέφει σε ρυθμούς Σούπερ Λίγκας. Η ομάδα του Τσιώλη στρέφει το βλέμμα της στην έκτη αγωνιστική που την φέρνει αντιμέτωπη με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο.

Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός είδε την Πέμπτη όσους παίκτες δεν έπαιξαν στο Κύπελλο να προπονούνται σε κανονικούς ρυθμούς με τον Σεμπάστιαν Γκρατσίνι να παίρνει κανονικά μέρος στην προπόνηση και να είναι απόλυτα έτοιμος για την Κυριακή.

Οι υπόλοιποι παίκτες έκαναν ένα χαλάρωμα, ενώ ατομικά, για προληπτικούς λόγους προπονήθηκε ο Δημήτρης Κουρμπέλης, ο οποίος όμως, δεν έχει κάτι ανησυχητικό. Εκτός λόγω γαστρεντερίτιδας έμεινε και ο Χουάνμα.

Η προετοιμασία της ομάδας θα συνεχιστεί αύριο το απόγευμα και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο, όπου αμέσως μετά ο Σάκης Τσιώλης θα ανακοινώσει την αποστολή του Αστέρα για το παιχνίδι της Κυριακής.

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δεν έχει τέλος η τρέλα των φίλων του ΟΦΗ για το Σούπερ Καπ – Εξάντλησαν τα εισιτήρια σε 4 θύρες!

Σαββόπουλος: «Μέχρι το βράδυ στη Θεσσαλονίκη ο Μπουσαϊντ - Ισχύει το ενδιαφέρον από ΑΕΛ για Φρίντεκ»

Τσορμπατζόγλου: «Ψάχνεται μεταγραφικά ο ΠΑΟΚ, χρειάζεται ένα στόπερ με άμεση προσαρμογή»

Κετσετζόγλου: «Τι γίνεται με χαφ, στόπερ και φορ-Η περίπτωση Τσαντίλα»

Δημοσιεύματα στην Κύπρο: «Στον Παναιτωλικό ο Σατσιάς»

Σταματέλος: «Μόνο έτσι φαίνεται πως θα γίνει μεταγραφή στον Ολυμπιακό…»

Δεσύλλας: «Το σκεπτικό της απόκτησης του Κοντούρη από τον Παναθηναϊκό - Θα γίνει επίπληξη στον Τετέ»

Πετράκης στον bwinΣΠΟΡ FM: «Σπουδαίο πακέτο ο Κοντούρης, μπορεί να τα καταφέρει στον Παναθηναϊκό»

Οζντόεφ: «Όνειρό μου να παίξω Champions League - Η πιο απολαυστική περίοδος της καριέρας μου»

Υπογράφει ο Κοντούρης και παίρνουν σειρά οι επόμενοι στον Παναθηναϊκό