Ξεκίνησε την πορεία του στην Euroleague με τη γερμανική Μπάμπεργκ και ήταν κομβικός στην έλευση της μόδας των unterdsized σέντερ στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Πλέον ο Κάιλ Χάινς «έγραψε» ένα πολύ σπουδαίο ρεκόρ, αφού έγινε ο πρώτος Αμερικανός στην ιστορία της διοργάνωσης με 300 συμμετοχές.

Ο 34χρονος που αγωνίστηκε σε Μπάμπεργκ, Ολυμπιακό, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τώρα παίζει για την Αρμάνι Μιλάνο έχει κατακτήσει στα δέκα χρόνια του στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση τέσσερις φορές το τρόπαιο, δύο με τους «ερυθρόλευκους» (2012,2013) και δύο με τους Ρώσους (2016, 2019).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μένει στην Euroleague η Ρεάλ Μαδρίτης

Στην Ντουμπάι BC ο δήμιος της ΑΕΚ, Λουκόσιους

Χάποελ Ιερουσαλήμ: Συμφώνησε με Σάσα Ομπράντοβιτς και ζητά διετές συμβόλαιο από Ευρωλίγκα

«Ο άνθρωπος πίσω από τον Ολυμπιακό, τότε και τώρα»: Η αναδρομή της Euroleague στις δύο κούπες του Μπαρτζώκα

Το φοβερό μήνυμα του Μιλουτίνοφ για την Ευρωλίγκα: «Η νίκη της φωνής μέσα μου που αρνήθηκε να σταματήσει όταν πονούσε»

«Την προηγούμενη Κυριακή γράφτηκε ιστορία»: Τα πλάνα της Εuroleague από τον θρίαμβο του Ολυμπιακού στο Τelekom Center!

Γουόκαπ: «Το βράδυ της Ευρωλίγκας κατάλαβα ότι ο Ολυμπιακός είναι τρόπος ζωής»

Φενέρμπαχτσε: «Σαν να υπήρχε προδιάθεση για να δοθεί στον Ολυμπιακό η Euroleague»

Το συγκινητικό βίντεο της ΚΑΕ Ολυμπιακός για την κατάκτηση της Euroleague: «Κάπου σε μια παλιά κασέτα…»

Μπουργκ εκτός Euroleague: Τι σημαίνει για τη λίγκα και ποιοι… καραδοκούν!