Τη κατανόησή του στις φωνές του Ολυμπιακού για τη διαιτησία του Μπιορν Κάιπερς στο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξέφρασε ο Τάκο Φαν Ντερ Βέλντε.

Σε συνέντευξή του, ο έγκριτος ποδοσφαιρικός αναλυτής του "voetbal international" δε δίστασε να τονίσει ότι οι Πειραιώτες έχουν δίκιο να διαμαρτύρονται σε κάποιες περιπτώσεις.

«Μπορώ να καταλάβω το θυμό των Ελλήνων για τον διαιτητή. Υπάρχουν τουλάχιστον 4-5 αποφάσεις που είναι περίεργες», είπε χαρακτηριστικά.

Κι αφού εξήγησε ότι «το πέναλτι είναι συζητήσιμο, όπως και το φάουλ, από το οποίο προήλθε το 3-0», προσέθεσε ότι «δεν έδωσε κίτρινη κάρτα στον Φαν Πέρσι για καθυστέρηση όταν τραυματίστηκε, ενώ δεν κράτησε και σωστά το χρόνο των καθυστερήσεων».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Ράις στήριξε τους… άστοχους συμπαίκτες του - «Χωρίς αυτούς δεν θα είχαμε πάρει ούτε το πρωτάθλημα»

«Π@@@ας γιε»: Οπαδοί της Παρί τα έβαλαν με τον Εμπαπέ!

Τρέλα στα αποδυτήρια, πανζουρλισμός στο πούλμαν της Παρί!

Φιέστα-υπερθέαμα για την Παρί την Κυριακή - Ο Πύργος του Άιφελ στα χρώματα της ομάδας για δεύτερη σερί χρονιά!

«Θεέ μου, τι παιχνίδι»: Ο Γιάννης μαγεύτηκε από τον τελικό και έδωσε υπόσχεση στον Ντελ Πιέρο για τους Μπακς!

Αρτέτα: «Δύσκολο να αποδεχθούμε αυτή την ήττα, σημαντική στιγμή το πέναλτι που δεν δόθηκε»

Λουίς Ενρίκε: «Το αξίζαμε - Γιατί να μην το ξαναπάρουμε του χρόνου;»

Τσέλσι και Κρίσταλ Πάλας τρόλαραν την Άρσεναλ για την ήττα της στον τελικό του Champions League

Τα σχόλια Σωτηρακόπουλου, Κετσετζόγλου και Καρπετόπουλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τον τελικό του Champions League

Έπος: Ο Πανθρακικός συνεχάρη την Παρί και την… προκαλεί για ρεβάνς!