Γενικά αίθριος καιρός με παροδικές νεφώσεις και πιθανότητα τοπικών βροχών κυρίως στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου αναμένεται σήμερα Πέμπτη.

Η θερμοκρασία σε άνοδο στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -10 έως 6 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -9 έως 11, στην Ήπειρο από -6 έως 11 βαθμούς, στη Θεσσαλία από -8 έως 11, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από -6 έως 12 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 2 έως 11 βαθμούς, ενώ στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από -2 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο και στο Ιόνιο θα πνέουν από βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 7 Μποφόρ στα Δωδεκάνησα.

Στην Αττική αναμένεται αίθριος γενικά καιρός με παροδικές νεφώσεις κυρίως μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 3-4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 12 βαθμούς Κελσίου, στα βόρεια όμως θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται αίθριος γενικά καιρός με παροδικές νεφώσεις κυρίως από τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 3-4 Μποφόρ και σταδιακή εξασθένηση μετά το μεσημέρι. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 1 έως 10 βαθμούς Κελσίου.



Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της βόρειας ηπειρωτικής χώρας και της Κρήτης.
Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα Δωδεκάνησα 7 με 8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές της. Θα φθάσει στα βόρεια τους 10 με 11 βαθμούς, στα κεντρικά τους 12 με 13 και στις υπόλοιπες περιοχές τους 14 βαθμούς Κελσίου. Παγετός θα σημειωθεί τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά που θα είναι κατά τόπους ισχυρός στα βόρεια.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, όπου θα εκδηλωθούν ασθενείς τοπικές βροχές και λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά.
Ανεμοι: Στη Μακεδονία βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στον Θερμαϊκό έως 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Από το βράδυ μεταβλητοί ασθενείς. Στη Θράκη μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από -04 (μείον 4) έως 11 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες, αρχικά στο Ιόνιο όπου θα εκδηλωθούν ασθενείς τοπικές βροχές και από το απόγευμα βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Λίγα χιόνια θα πέσουν το βράδυ στα βόρεια ορεινά.
Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από τα βόρεια. Το βράδυ θα στραφούν σε δυτικούς 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 02 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στα ανατολικά, όπου θα εκδηλωθούν ασθενείς τοπικές βροχές μέχρι το μεσημέρι.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα βόρεια τοπικά έως 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Από το βράδυ μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια δυτικοί έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 00 (μηδέν) έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Τοπικές νεφώσεις με ασθενείς βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά της Κρήτης.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 και στα ανατολικά 7 τοπικά 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Από αργά το βράδυ μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια δυτικοί έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 08 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ - ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με ασθενείς βροχές. Στα Δωδεκάνησα και κυρίως στην περιοχή του Καστελλόριζου, τις πρωινές ώρες θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες.
Ανεμοι Βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 7 και στα Δωδεκάνησα τοπικά 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Από το βράδυ στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 08 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΕΥΒΟΙΑ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές μέχρι το μεσημέρι.
Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά έως 6 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση. Από το απόγευμα μεταβλητοί ασθενείς.
Θερμοκρασία: Από 06 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που τη νύχτα θα αυξηθούν.
Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα μεταβλητοί ασθενείς.
Θερμοκρασία: Από 05 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στον Θερμαϊκό έως 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Από το βράδυ μεταβλητοί ασθενείς.
Θερμοκρασία: Από 02 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στη Λούτσα Ευβοίας - Ισχυρές δυνάμεις στο σημείο, drone στέλνει συνεχή εικόνα

Κασσελάκης: «Πάνω από το πτώμα μου συνεργασία με Τσίπρα» – Αιχμές κατά Τζάκρη για την αποχώρησή της

Έκρηξη στο Μονακό: Για πιθανή τρομοκρατική επίθεση κατά του ολιγάρχη κάνουν λόγο οι αρχές - Δείτε βίντεο

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 30 Ιουνίου

Δίκη για τα Τέμπη: Σήμερα αποφαίνεται η εισαγγελέας για τα νέα αιτήματα των συνηγόρων υποστήριξης

Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα: Άνεμοι έως 6 μποφόρ στο Αιγαίο

Ποιοι συνταξιούχοι μπορούν να διεκδικήσουν επιστροφές εισφορών από 1η Ιουλίου

Μυτιλήνη: Νεκρός στη θάλασσα βρέθηκε ο παπα-Στρατής που ανέδειξε το προσκύνημα του Μανταμάδου

Θεσσαλονίκη: Δύο τραυματίες μετά από συμπλοκή στη Νικόπολη

Δολοφονία 15χρονου στην Καλλιθέα: Προφυλακίστηκαν ο δράστης και άλλοι δύο κατηγορούμενοι