Σήμερα Τετάρτη αρχικά δεν αναμένονται αξιόλογες βροχές , ωστόσο από το απόγευμα και από τα Δ – ΒΔ θα αρχίσουν και πάλι βροχές ,σποραδικές καταιγίδες και χιόνια στα ΒΔ ορεινά Οι άνεμοι βαθμιαία θα γίνουν ΝΔ 5 με 7 μποφόρ Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι έως 15 με 17 βαθμούς, Κυκλάδες , Κρήτη και Δωδεκάνησα έως 18 με 19 βαθμούς.

Την Πέμπτη βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Χιόνια θα πέσουν στα Κ και Β ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν Δ – ΝΔ 5 με 7 και πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια. .

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι άστατος με τις βροχές και τις τοπικές καταιγίδες να εκδηλώνονται κυρίως στα Δ , τα ΒΑ , στο Α Αιγαίο, τα Δωδεκάνησα και στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν Δ 4 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Τέλος συνεχίζεται ο άστατος καιρός το Σ/Κ με τις βροχές και τις καταιγίδες να εκδηλώνονται κυρίως στα Δ , τα Κ και Ν

Αττική

Καιρός σήμερα Λίγη συννεφιά που από το απόγευμα θα αυξηθεί. Άνεμοι: ΝΔ 4 με 6 μποφόρ . Θερμοκρασία: έως 16 βαθμούς .

Θεσσαλονίκη

Καιρός σήμερα πιθανότητα βροχής προς το βράδυ Θερμοκρασία: έως 15 βαθμούς.

Πηγή: Skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νεκροί δύο λουόμενοι σε Χαλκιδική και Κατερίνη

Τρανς το άτομο που βρέθηκε νεκρό στο φεγγίτη - Ζητά διερεύνηση της υπόθεσης το

Τραγικός επίλογος στην πυρκαγιά στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης: Βρέθηκε και δεύτερη σορός

Πέντε συλλήψεις για την κατάρρευση της πολυκατοικίας στα Πετράλωνα

Κατάρρευση πολυκατοικίας στα Πετράλωνα: Ολοκληρώνεται η έρευνα της Πυροσβεστικής - Δεν υπάρχουν εγκλωβισμένοι

Ιταλία: 5 νεκροί από τον καύσωνα το τελευταίο εικοσιτετράωρο

Πυρκαγιά στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης: Βρέθηκε σορός άνδρα στο δάσος- Απεγκλωβίστηκε γυναίκα με εγκαύματα

Τα σενάρια που εξετάζονται για την κατάρρευση της πολυκατοικίας στα Πετράλωνα

Προειδοποιεί ο ΠΟΥ: Κίνδυνος ξεσπάσματος επιδημιών στη Βενεζουέλα μετά τους σεισμούς

Εντοπίστηκαν οι 4 αγνοούμενοι από την κατάρρευση πολυκατοικίας στα Πετράλωνα - Συνεχίζονται οι έρευνες