Η αφλογιστία του Γουέιν Ρούνεϊ έχει αρχίσει να ενοχλεί τον Λουίς Φαν Χάαλ, που θεωρεί πως ήρθε η ώρα να σπάσει η γκίνια του επιθετικού της Μαν. Γιουνάιτεντ, ίσως ακόμη και από το σημερινό ματς της Μαν. Γιουνάιτεντ με την Έβερτον.

Ο Άγγλος φορ δεν έχει καταφέρει να σκοράρει στις έξι τελευταίες επισκέψεις του στο «Γκούντισον Παρκ», με το τελευταίο του γκολ σε βάρος της πρώην ομάδα του εκτός έδρας να έρχεται πριν από οκτώμισι χρόνια, στο 4-2 τον Απρίλιο του 2007. Ο Ρούνεϊ δεν έχει σκοράρει μακριά από το «Ολντ Τράφορντ» για την Premiership εδώ και έντεκα μήνες.

«Ελπίζω απέναντι στην Έβερτον να σκοράρει. Έχω ακούσει ότι το ρεκόρ του δεν είναι τόσο καλό και είναι ώρα να βάλει γκολ και να το αλλάξει αυτό. Είναι ο αρχηγός μας κι έτσι μπορεί να επηρεάσει περισσότερο από καθέναν το παιχνίδι μας», ανέφερε ο Ολλανδός προπονητής.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube