Δεν ήταν μόνο η ήττα από την Βίντι που τον φέρνει σε πολύ δεινή θέση ως προς την πρόκριση στους «32» του Europa League, ήρθαν τα κακά μαντάτα και από την κατάσταση του αρχηγού, που μόνο θετικά δεν ήταν.

Ο τραυματισμός του Βιεϊρίνια φαίνεται πως είναι πιο σοβαρός απ’ όσο είχε αρχικά εκτιμηθεί, με την διάγνωση να κάνει λόγο για ρήξη απαγωγού μυός στο ισχίο.

Αυτό σημαίνει πως ο κάπταιν του Δικεφάλου του Βορρά, θα μείνει τρεις εβδομάδες εκτός αγωνιστικών χώρων και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι με την Ξάνθη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λέτο: «Κυριόπουλος και Πολυκράτης άρπαξαν την ευκαιρία τους κι έδειξαν τι μπορούν να κάνουν»

Δεσύλλας: «Η επιστροφή του Κάνγκουα στην 11άδα και η θέση που διεκδικεί ο Λιβάι»

O Mατσάρι δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Kifisia Tutu Deals, γιατί του... έκλεισε η φωνή!

Νίκολιτς: «Μας γεμίζει περηφάνια το ρεκόρ, είμαστε σε υψηλότερο επίπεδο φέτος - Ασύγκρτικα καλύτερος στα δεξιά ο Κοϊτά»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την πεντάρα της ΑΕΚ στον Παναιτωλικό

Τσανάκας: «Τι θέλει να δει κόντρα στην Καλαμάτα ο Ιμανόλ»

Χωρίς Μήτογλου και Ούρονεν η αποστολή του Ατρομήτου για Άρη

Από πάρτι σε πάρτι στη Νέα Φιλαλφεια: Τα highlights της πεντάρας της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού

Νίκολιτς: «Οι παίκτες έπαιξαν εξαιρετικά, μέχρι το 15ο λεπτό θα μπορούσαμε πολύ άνετα να έχουμε σκοράρει 4 γκολ»

Κετσετζόγλου: «Το 17-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο κορυφαίος Κοϊτά για την ΑΕΚ»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.