*** ΕΡΧΕΤΑΙ κάποια στιγμή η ώρα που εκτίθεσαι τόσο πολύ αγωνιστικά, π.χ. σε ένα ματς μέσα στο γήπεδό σου από την Ξάνθη, και καταρρίπτεις μόνος σου όλα τα «άλλοθι». Γιατί πολύ απλά δεν μπορείς να επικαλεστείς τίποτα, όταν κάνεις μία τελική μέσα στο σπίτι σου κι ενώ έχεις πάρει στο πρώτο ματς το σκορ που ήθελες.

*** Απλά μου φαίνεται ότι στον Παναθηναϊκό τους ήρθε σαν κεραμίδα αυτό το 0-1 από την Ξάνθη. Και νομίζω ότι κακώς τους ήρθε στο ξαφνικό. Προφανώς δεν εκτίμησαν την πραγματικότητα που «φώναζε» μέσα από τα τελευταία αποτελέσματα της ομάδας τους.

*** Να τα θυμίσω εγώ:

*** ΠΑΟ-Καλλονή 1-0 στο 78’.

*** Ξάνθη-ΠΑΟ 1-1 με ισοφάριση στο 87’.

*** Πανιώνιος-ΠΑΟ 1-1 με ισοφάριση στο 78’.

*** ΠΑΟ-Λεβαδειακός 1-0 με γκολ οφσάϊντ.

*** Γιάννινα-ΠΑΟ 0-0.

*** ΠΑΟ-Κέρκυρα 2-0 με το δεύτερο γκολ στο 85’.

*** Μιλάμε για έξι παιχνίδια στα οποία ο Παναθηναϊκός έβαζε με το ζόρι, κι όχι πάντα, από ένα γκολ σε κάθε ματς. Κι αυτό συνήθως στα τελευταία λεπτά, όταν τα έπαιζε όλα για όλα.

*** Για έξι παιχνίδια στα οποία τα αποτελέσματα και στα έξι κρέμονταν σε μία κλωστή.

*** Με αυτές τις προδιαγραφές κατέβηκε ο Παναθηναϊκός στη ρεβάνς με την Ξάνθη. Οπότε, δεν ήταν καθόλου παράλογο το 0-1, από την στιγμή που φανερά πριν το ματς η ομάδα δεν έδειχνε πειστική ότι μπορεί να καθαρίσει έναν αγώνα.

*** Απλά η ειρωνεία είναι ότι ενώ σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια ο Παναθηναϊκός έπαιρνε στα τελευταία λεπτά το αποτέλεσμα-τουλάχιστον δεν έχανε-τώρα την πάτησε ο ίδιος ακριβώς στα τελευταία λεπτά, με το γκολ της Ξάνθης στο 88’.

*** Πολύ απλά, γιατί δεν είναι δυνατόν να παίζεις συνεχώς με τη φωτιά χωρίς να καείς…

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube