Και τώρα Κύπελλο για τον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι» έκαναν την Τρίτη focus στο εκτός έδρας ματς με τη Λαμία για τους «16» του θεσμού που είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη (21/12, 17:15) και προέκυψαν ευχάριστα νέα για τον Μαρίνο Ουζουνίδη μετά από καιρό.

Οι παίκτες του «τριφυλλιού» χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν με την Ξάνθη έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι (συμπεριλαμβανομένων των Σιλά, Μουνιέ που επανήρθαν) έκαναν ασκήσεις τεχνικοτακτικής και έπαιξαν παιχνίδι τακτικής και τεχνικής. Θεραπεία ακολούθησαν οι Βιγιαφάνιες, Κουλιμπαλί, Λουντ, ενώ άδεια έχουν οι Λουτσιάνο, Καμπέσας.

Η προετοιμασία για την αναμέτρηση με την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ θα ολοκληρωθεί με την προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στο «Γ. Καλαφάτης».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μελομακάρονα... δαγκωτό: Οι ξένοι παίκτες της Κηφισιάς δοκίμασαν & βαθμολόγησαν τα χριστουγεννιάτικα γλυκά

ΑΕΚ: Ο Νίκολιτς και οι αρχηγοί της ομάδας εύχονται καλά Χριστούγεννα

Ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες για Λιβάι Γκαρσία - Τι λέει η Σπαρτάκ

Πιρόλα: «Θα έπαιρνα χίλιες φορές την απόφαση να έρθω στον Ολυμπιακό - Ελπίζω να με λάβουν υπόψη στην εθνική Ιταλίας»

Ο Παναθηναϊκός αποχαιρετά το 2025 με τη γιορτή του Πανάθα!

Η νέα Χριστουγεννιάτικη mini-movie του ΠΑΟΚ με Σκιαδαρέση, Μαυρόπουλο, Ζαμπούνη και… Τάισον σε ρόλο έκπληξη!

Νικολακόπουλος: «Τι θα φέρει ο Άη Βασίλης στον Ολυμπιακό»

Τσακίρης: «Τα χαρακτηριστικά του χαφ και του φορ που θέλει η ΑΕΚ - Τι ισχύει με Τσάπρα»

Υπεύθυνος επικοινωνίας ΤΣΣΚΑ: «Είναι ο Νίκολιτς προδότης ή όλοι στην ομάδα είναι ηλίθιοι που τον άφησαν να φύγει;»

«Όλα τα όνειρά σας να γίνουν πραγματικότητα σαν του μικρού μας φίλου!»: Οι χριστουγεννιάτικες ευχές του Ατρομήτου