· Ρωτάει πολύς κόσμος μετά το χθεσινό φιάσκο του ΠΑΟΚ με τα δελτία υγείας των 12 ποδοσφαιριστών του: «Καλά, η ΑΕΚ την βρήκε την γκάφα του ΠΑΟΚ. Ο Ολυμπιακός που έπαιξε τέσσερις ημέρες πριν με τον ΠΑΟΚ γιατί δεν την βρήκε;».

· Για να ξέρει ο κόσμος την πραγματικότητα, λοιπόν: ούτε η ΑΕΚ, ούτε ο Ολυμπιακός μπορούσαν να βρουν την γκάφα του ΠΑΟΚ! Πολύ απλά, γιατί οι σύλλογοι δεν έχουν πρόσβαση η μία στις κάρτες υγείας της άλλης! Η μία ομάδα δεν βλέπει τα δελτία της άλλης!
Πάνε πριν το ματς οι εκπρόσωποι των ομάδων στους διαιτητές και του καταθέτουν τα δελτία με τις κάρτες υγείας. Και φεύγουν. Από εκεί και πέρα, οι διαιτητές, ο πρώτος κι ο 4ος, πρέπει να κάτσουν να τα δουν. Δηλαδή χθες στο ΟΑΚΑ, δεν είδε η ΑΕΚ τα δελτία του ΠΑΟΚ, ο 4ος διαιτητής τα είδε. Και ως όφειλε ενημέρωσε τον πρώτο και μετά όλα πήραν τον δρόμο τους.

· Δεν έγινε, κοινώς, καμία…μαγκιά στο όλο σκηνικό. Το μόνο που έγινε ήταν ότι έκανε σωστά τη δουλειά του ένας διαιτητής, ο Διαμαντόπουλος από την Τρίπολη-ο οποίος σήμερα θα τραβάει τα μαλλιά (που δεν έχει) για την…μπιπ που έκανε να είναι συνεπής και να ψάξει τα δελτία! Γιατί αν είχε κάνει ό,τι όλοι οι άλλοι διαιτητές και τα περνούσε απαρατήρητα, τώρα δεν θα είχε συμβεί τίποτα!!!

· Κατά την άποψη μου, αυτό το οποίο έχει συμβεί είναι ότι πολύ απλά οι διαιτητές δεν ασχολούνταν. Σου λένε, «έλα μωρέ τώρα, μπορεί κάποιος να έχει κάνει ποτέ τέτοια αμέλεια και να μην έχει ενημερωμένα δελτία υγείας;». Και ούτε που τα κοιτούσαν. Αν θέλετε δε την γνώμη μου, ότι ίδια γκάφα έχουν κάνει κι άλλες ομάδες κι όχι μόνο ο ΠΑΟΚ! Αλλά ουδείς διαιτητής έχει κάτσει να ψάξει να δει τις ημερομηνίες! Ειδικά στις ομάδες των πλέϊ άουτ εγώ βάζω και στοίχημα ότι γίνεται το έλα να δεις. Απλά τώρα, από το πάθημα του ΠΑΟΚ, θα φτιάξουν όλοι μέχρι αύριο τα δελτία τους ώστε το Σαββατοκύριακο να είναι κανονικά!

· Ο Ολυμπιακός είναι ο πιο ωραίος του χωριού, γιατί πριν από κάθε πρωτάθλημα ετοιμάζει έτσι τα δελτία υγείας του, που να μην έχει κανένα πρόβλημα σε όλη τη σεζόν και να έχει το κεφάλι του ήσυχο.

· Τώρα, η μοναδική περίπτωση να έγινε «μαγκιά» και να μην το βρήκε τυχαία ο διαιτητής Διαμαντόπουλος, είναι π.χ. να το πρόσεξαν ο Μαλούχος η, ο Φωτιάδης την Κυριακή στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και να μην είπαν τίποτα ούτε στον Ολυμπιακό, ούτε στον ΠΑΟΚ, να άφησαν να γίνει το ματς χωρίς να ξέρει ο Ολυμπιακός ότι μπορεί να καταθέσει ένσταση και να το σφύριξαν μετά στην ΑΕΚ, που με τη σειρά της ζήτησε χθες από τον Διαμαντόπουλο να ελέγξει τα δελτία. Αλλά μου φαίνεται τραβηγμένο να ρισκάρει τόσο πολύ ένας διαιτητής…

https://twitter.com/Esp_Interativo/status/1276950926788571136

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube