Ο τεχνικός του Πανιωνίου μίλησε στην εκπομπή του Τόλη Κοτζιά και τόνισε πως χρειάζεται ένα ένα βηματάκι για να έρθει η διάκριση, ανέφερε ποιους θεωρεί πλέον ηγέτες της, ενώ ανέλυσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι διοικούντες τους «κυανέρυθρους» για να στελεχώσουν την ομάδα της νέας σεζόν.

Αναλυτικά: «Οι άνθρωποι του Πανιωνίου προσπαθούν για το καλύτερο και χρειάζεται στήριξη από όλους τους φορείς και τον κόσμο για να τα καταφέρει».

«Οι παίκτες που έχουμε, συνεχίζουν τις προπονήσεις και εμείς ψάχνουμε τις καλύτερες επιλογές για να στελεχώσουμε το ρόστερ. Δεν κάνουμε βιαστικές κινήσεις, δεν έχουμε χρόνο μεν, όμως δεν θα κινηθούμε βιαστικά, γιατί θα γίνουν λάθη και δεν θα έχουμε καλό αποτέλεσμα».

«Τα "κρούσματα" στην Εθνική τα θεωρώ φυσιολογικά αυτήν την εποχή, προέκυψαν από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, δεν περιμέναμε την απουσία του Γιάννη Αντετονκούμπο, κάτι που επέφερε εκνευρισμό, «χάλασε το γλυκό». Επηρέασε η βαριά ήττα από τη Σερβία και η καθυστέρηση να βρεθεί ομοσπονδιακός.

Πρέπει να νικήσουμε πρώτα την Ισλανδία την Πέμπτη και να περάσουμε στη δεύτερη φάση και μετά να ασχοληθούμε με το αν θα καταφέρουμε να κατακτήσουμε ένα μετάλλιο. Χρειάζεται ένα ένα βηματάκι για το μετάλλιο».

«Θεωρώ πως ηγέτες πλέον είναι οι Παππάς, Μπουρούσης, Σλούκας και Πρίντεζης και μεγάλα φαβορί για μετάλλιο τις Σερβία, Ισπανία και Γαλλία».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube