Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης τόνισε πως ο Παναθηναϊκός δεν είχε το «ένας εναντίον ενός» κόντρα στη Μακάμπι μετά την αποχώρηση του Ναν, διαπίστωσε κούραση στο δεύτερο ημίχρονο κα δεν έπαιξαν καλή άμυνα πάνω στους Μπόλντγουιν και Μπράουν, στάθηκε στους τραυματισμούς που προέκυψαν, έδωσε σύνθημα για τη συνέχεια και δεν θέλησε να σταθεί πολύ στη δική του απόδοση.

Αναλυτικά: «Δεν συνοδεύτηκε με νίκη η εμφάνισή μου, άρα διαγράφεται και δεν έχει καμία σημασία. Μας έλειψαν κάποια καλάθια, αφού χάσαμε και τον Ναν και δεν είχαμε το "ένας-ένας’" Κάναμε καλύτερο δεύτερο μέρος, αλλά μείναμε από ανάσες κι αμυντικά δεν περιορίσαμε τον Μπόλντγουιν και τον Μπράουν. Χάσαμε κι αρκετά ριμπάουντ.

Προχωράμε. Έχουμε αρκετούς τραυματισμούς. Δεν είχαμε τα δύο πόιντ γκαρντ μας, χάσαμε και τον Ναν, δεν είχαμε και τον Μαντζούκα και τώρα πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο ματς με τον Απόλλωνα Πάτρας.

Γι’ αυτό πληρωνόμαστε. Όποτε με χρειαστεί ο προπονητής μου είτε για ένα λεπτό, είτε για είκοσι, πρέπει να δώσω τα πάντα και, μέσα από την άμυνα, να ξεκουράζω κάποιο από τα παιδιά. Σήμερα μου βγήκε κι η επίθεση, αφού τραυματίστηκε ο Ναν κι έπαιξα περισσότερα λεπτά. Στην τελική, μπάσκετ παίζουμε και πρέπει να το ευχαριστιόμαστε. Δυστυχώς, χάσαμε, οπότε θα δούμε το βίντεο και πάμε παρακάτω».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γιούρτσεβεν στο sport-fm.gr: «Ήμασταν όλοι ''καυτοί'' στο δεύτερο ημίχρονο και πήραμε τη νίκη»-Τι είπε για το μέλλον του

Πετρίδης: «Κερδίζει έδαφος για την παραμονή ο Γιούρτσεβεν - Είχε πάρει… φωτιά ο Όσμαν στο Κάουνας»

Έκανε «κηδεία» στην Εφές Αναντολού σε επικό ματς και την… παίρνει μαζί της η Βιλερμπάν

Βαθμολογία Ευρωλίγκας: Δεύτερος παρέα με δύο ο Παναθηναϊκός, απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής η Χάποελ!

Διέλυσε με 100άρα τον Ερυθρό Αστέρα και επέστρεψε στις νίκες μετά από έξι συνεχόμενες ήττες η Παρί!

Τα highlights από την ανατροπή και νίκη του Παναθηναϊκού στο Κάουνας

«Η ξέφρενη πορεία του Παναθηναϊκού συνεχίζεται»: To σχόλιο Πετρίδη για τη μεγάλη ανατροπή στο Κάουνας

Αταμάν: «Ο Γιούρτσεβεν με τέτοιες εμφανίσεις μπορεί να είναι ο βασικός μας σέντερ - Αισιοδοξούμε για Λεσόρ»

Μασιούλις: «Δεν παίξαμε σαν ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο»

Η Βαλένθια συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις και στρογγυλοκάθεται στη 2η θέση!