Τρίτη νίκη σε ισάριθμα φιλικά παιχνίδια για την Καλαμάτα. Σε ένα δυνατό «τεστ» ενόψει Super League 2, η Μαύρη Θύελλα επικράτησε 1-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας στο γήπεδο της Χαλάστρας.

Οι ποδοσφαιριστές του Αλέκου Βοσνιάδη ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Μπήκαν δυνατά, πήραν τον έλεγχο και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 9ο λεπτό με τον Χουάν Κατάλντι. Ανάλογη ήταν και η συνέχεια για την Καλαμάτα, η οποία έβγαλε δύναμη και ένταση σε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν εξαιρετικό αντίπαλο.

Η Μαύρη Θύελλα ήλεγξε τον ρυθμό, ήταν πειθαρχημένη μέσα στον αγωνιστικό χώρο, με τον προπονητή της να βλέπει στο χορτάρι να απλώνονται οι αρετές των ποδοσφαιριστών του, παίζοντας ανά διαστήματα συνδυαστικό ποδόσφαιρο.

Επόμενο φιλικό για την Καλαμάτα την ερχόμενη Τετάρτη (27/08), όταν και θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ Β. H «κιτρινόμαυρη» θα αντιμετωπίσει την ίδια μέρα στο ΔΑΚ τον Ηρακλή.

Συνθέσεις:

Καλαμάτα (Αλέκος Βοσνιάδης): Καλογεράκης, Καλουτσικίδης, Τσελεπίδης, Μπακαγιόκο, Τάχατος, Κατάλντι, Λεμονής, Μπρούνο Γκάμα, Μπονέτο, Μορέιρα, Κοτσόπουλος.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Τίμος Καβακάς): Θεοδωρόπουλος, Τίντε, Πεταυράκης, Γιαξής (46' Ανδρέου), Μπούσης (57' Νότας - 80' λ.τ Σουπιάδης), Στίκας (72' Γκόλιας), Μουστακόπουλος (54' Μπαλτάς), Μανουσάκης (46' Μπαλλάς), Ζυγκερίδης (46' Νικολιάς), Νοικοκυράκης, Νινίκας (46' Λεωνιδόπουλος).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Superbet League 2: Οι διαιτητές της αγωνιστικής - Ποιο σφυρίζουν στα ντέρμπι

Τέλος από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ Πύργου ο Κουτρομάνος

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής της Superbet League 2: Τότε διεξάγονται τα δύο ντέρμπι

Η Νίκη Βόλου απάντησε στον Πανιώνιο για τη διαιτησία: «Ανύπαρκτο πέναλτι και οφσάιντ στο δεύτερο γκολ»

Φωνάζει ο Πανιώνιος για το οφσάιντ του Ταβάρες: «Αδιανόητη και προκλητική υπόδειξη που καθόρισε την έκβαση»

Βαθμολογία Superbet League 2: Έχασε χρυσή ευκαιρία να πλησιάσει την πρωτοπόρο Μαρκό ο Πανιώνιος

Όρθιος στον Βόλο ο Πανιώνιος, ισόπαλο το ντέρμπι με τη Νίκη

Ο Μάναλης ισοφάρισε με πέναλτι και αφιέρωσε το γκολ στον Πέττα

Με σουτ στην κίνηση, ο Τζανετόπουλος χάρισε το προβάδισμα στη Νίκη Βόλου απέναντι στον Πανιώνιο

«Κόλλησε» στη Χρυσούπολη και πέταξε την ευκαιρία η Athens Kallithea - Πρώτη και... επεισοδιακή νίκη για Αναγέννηση!