Στην Καλαμάτα έχουν ξεκινήσει δυναμικά τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν, με τον Γιώργο Πρασσά σε συνεργασία με τον νέο τεχνικό της ομάδας, Σάκη Τσιώλη να δουλεύουν σκληρά για τη στελέχωση του ρόστερ, για να είναι έτοιμη για την προετοιμασία της ομάδας το καλοκαίρι.

Η «μαύρη θύελλα» έκανε πολύ σπουδαία προσπάθεια στο πρωτάθλημα της Super League 2 στη σεζόν που ολοκληρώθηκε, καταλαμβάνοντας τη η 3η θέση της βαθμολογίας πίσω από Λεβαδειακό και Καλλιθέα. Ωστόσο φαίνεται πως φέτος έχει βάλει στόχο το παραπάνω βήμα.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα ακούγονται, η Καλαμάτα μετά από τις δύο προσθήκες που έχει κάνει ήδη, αυτή του 26χρονου μέσου Μπράιαν Μπενίτεζ και του 32χρονου τερματοφύλακα Ζόνας Μέντες, έχει έρθει σε συμφωνία με τον Χρήστο Ρόβα που αγωνίστηκε στον βόρειο όμιλο της Super League 2, με τη φανέλα του Αλμωπού Αριδαίας.

Ο 27χρονος επιθετικός έχει αγωνιστεί σε Πανσσεραϊκό, Σιδηρόκαστρό, Πανναξιακό, Γιούχτα, Ιωνικό, Απόλλων Πόντου, Ερμή Ζωνιανών, Δόξα Δράμας, ενώ πριν επιστρέψει στην Ελλάδα και στον Αλμωπό, αγωνιζόταν στην πρώτη κατηγορία της Σλοβενίας με τη φανέλα της Ταμπόρ Σεζάνα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube