Βόλος και Καλαμάτα αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2, στο πρώτο παιχνίδι της League phase του Superbet Κυπέλλου Ελλάδος, παρά το γεγονός πως η «Μαύρη Θύελλα» βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 2-0.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής της μεσσηνιακής ομάδας, Παναγιώτης Χριστοφιλέας, αναφέρθηκε σε αυτά που συνέβησαν στον αγώνα, επισημαίνοντας παράλληλα τη δύσκολη συνέχεια στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Καταρχάς, συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Είχαμε να διαχειριστούμε ένα παιχνίδι με πολλές απουσίες.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπρεπε να βάλουμε πολλά νέα παιδιά. Έγιναν λάθη, καθώς τα παιδιά έπαιξαν για πρώτη φορά μαζί. Προσπαθήσαμε να το διαχειριστούμε και είχαμε την ευκαιρία στο τέλος να πάρουμε τη νίκη.

Ήταν ένα παιχνίδι Κυπέλλου, στο οποίο κοιτάξαμε να διαφυλάξουμε κάποιους παίκτες, γιατί η συνέχεια στη Stoiximan Super League είναι δύσκολη».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΠΑΟΚ: Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ανακοινώθηκε η 4η αγωνιστική του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας - Τότε είναι το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Η αποθέωση στον Μάνταλο και η όμορφη στιγμή με Μπαλαμώτη: Η παρακάμερα της ΑΕΚ από την 8άρα με Πανσερραϊκό

Μάνταλος: «Είναι τιμή να φωνάζει ο κόσμος το όνομά μου - Τα χάλασε όλα ο τραυματισμός του Βάργκα»

Το «one man show» του Μάνταλου και η 8άρα της ΑΕΚ: Τα highlights από το πάρτι απέναντι στον Πανσερραϊκό

Νίκολιτς: «Ο Βάργκα δεν θα παίξει με Βόλο, ελπίζω να μη μείνει έξω για πολύ - Το μεγάλο όπλο μας είναι η ενότητα»

Ο Νίκολιτς επιβεβαίωσε την πρόθεση της ΑΕΚ να ζητήσει αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο

Εκνευρισμένος ο Νίκολιτς στο γκολ του Πανσερραϊκού, παρά την οκτάρα της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Το σόου του Μάνταλου, η πεντάδα των μικρών και ο τραυματισμός του Βάργκα που τον θέτει εκτός με Βόλο»

Ο Πανσερραϊκός γνώρισε τη βαρύτερη ήττα της ιστορίας του - Σε μαύρο φόντο το σήμα του συλλόγου στα social media!