Τέλος από την Καλαμάτα ο Ίβο Μάροβιτς. Ο 21χρονος τερματοφύλακας φόρεσε πρώτη φορά τα μελανόλευκα την περσινή σεζόν, ωστόσο οι δυο πλευρές αποφάσισαν να χωρίσουν φιλικά τους δρόμους τους.

Η αποχώρηση του Μαυροβούνιου κίπερ δεν θα είναι η μοναδική, καθώς θα ακολουθήσουν και άλλες. Όπως φυσικά και περαιτέρω ενίσχυση για την ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη, με τις κινήσεις να γίνονται γνωστές τις επόμενες ημέρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ολοκλήρωση συνεργασίας με τον Ίβο Μάροβιτς

Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει τη κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Ίβο Μάροβιτς.

Ίβο, σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου στη Μαύρη Θύελλα και σου ευχόμαστε υγεία και καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας σου!


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Καλαμάτα: «Συνεχίζουμε απρόσκοπτα την πορεία προς την επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα»

Βαρύ πρόστιμο στον Πανιώνιο από τη ΔΕΑΒ για πανό κατά της αστυνομίας

Καλαμάτα: Διευθετημένο το ζήτημα - Κανένα θέμα ανάκλησης της άδειας συμμετοχής

Προσφυγή από τον τερματοφύλακα του Αιγάλεω για την επίθεση που δέχθηκε από τον πρόεδρο

Οι ευχές του Πρασσά: «Να φέρουμε τη Μαύρη Θύελλα εκεί που αξίζει να βρίσκεται»

Τσιμπανάκος: «Η Καλαμάτα είναι πολύ δυνατή αγωνιστικά & διοικητικά, δεν έχει να φοβηθεί κανέναν και τίποτα»

Σιόντης: «Αν δεν υπάρξει συστράτευση η παραίτησή μου θα είναι μονόδρομος»

Παραιτήθηκε από την Αναγέννηση Καρδίτσας ο Καβακάς, πιθανότερος αντικαταστάτης του ο Σπανός

Πέρασε και απ’ την Τρίπολη η Αναγέννηση Καρδίτσας

Ηλιούπολη για το παιχνίδι με την Ελλάδα Σύρου: «Συγχαίρουμε τη διαιτητική τετράδα - Ανθρώπινο το λάθος που έγινε»