Η Καλαμάτα μπήκε με το αριστερό στα playoffs της Super League 2, γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα από τον Πανιώνιο με 2-0. Παρόλα αυτά, υπερτερεί στην ισοβαθμία και συνεχίζει να έχει το προβάδισμα για την άνοδο.

Η μελανόλευκη ΠΑΕ θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο της για το βροντερό παρών που έδωσε στο παιχνίδι, στέλνοντας ένα συγκινητικό μήνυμα.

«Για εμάς, αυτή η σχέση δεν μετριέται σε στιγμές, αλλά σε διαδρομές. Είναι σχέση καρδιάς, εμπιστοσύνης και κοινής πορείας. Συνεχίζουμε όλοι μαζί. Ενωμένοι, αποφασισμένοι και με το κεφάλι ψηλά», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση:

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο!

Η ΠΑΕ Καλαμάτα αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους περισσότερους από 5 χιλιάδες φίλους της Μαύρης Θύελλας που έδωσαν δυναμικό «παρών» στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο, έχοντας για ακόμη μία φορά υποδειγματική συμπεριφορά!

Η εικόνα της εξέδρας, ο παλμός, η φωνή και η αφοσίωσή σας αποτέλεσαν για ακόμη μία φορά ζωντανή απόδειξη του δεσμού που ενώνει τη Μαύρη Θύελλα με τον κόσμο της. Η στήριξή σας ήταν συγκινητική από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, ακόμα και όταν το παιχνίδι δεν πήγαινε όπως το είχαμε φανταστεί.

Για εμάς, αυτή η σχέση δεν μετριέται σε στιγμές, αλλά σε διαδρομές. Είναι σχέση καρδιάς, εμπιστοσύνης και κοινής πορείας.

Συνεχίζουμε όλοι μαζί. Ενωμένοι, αποφασισμένοι και με το κεφάλι ψηλά. Με πίστη στις δυνατότητές μας και με απόλυτη προσήλωση στον στόχο μας. Η πορεία μας δεν σταματά, αλλά δυναμώνει μέσα από την ενότητα και τη συσπείρωση.

Σας θέλουμε δίπλα μας μέχρι το τέλος.
Μαζί παλεύουμε. Μαζί προχωράμε. Μαζί συνεχίζουμε.

Η στήριξή σας είναι η ψυχή αυτής της ομάδας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Καβάλα: «Όσα είδαμε ξεπερνούν κάθε όριο, κ.Λανουά σας προσκαλούμε να δείτε τι προκλήσεις αντιμετωπίζουμε»

Γκούμας: «Δυστυχώς είμαι κι εγώ μέρος της μαύρης ιστορίας του ΠΑΣ Γιάννινα - Έχω καθαρή τη συνείδησή μου»

Πήρε το «εξάποντο» ο Νέστος Χρυσούπολης, συνεχίζει να… ελπίζει η Καβάλα, υποβιβάστηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα!

Γκέλα η Athens Kallithea, το Αιγάλεω έκανε τη δουλειά του και φωτιά στη μάχη της παραμονής!

Super League 2: Μάχη επιβίωσης στον Βόρειο Όμιλο, ανοιχτή μία θέση στον Νότιο

Ολυμπιακός Β: Έρχονται αλλαγές στο ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν

Ο Νέστος συνεχάρη Καλαμάτα και Ηρακλή για την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα

Απίστευτο: Άργησε να ξεκινήσει ματς στη Super League 2 επειδή έψαχναν τα… σημαιάκια

Βήμα παραμονής για την Athens Kallithea, υποβιβασμός για Χανιά και Ηλιούπολη - Ζωντανό το Αιγάλεω

Πρασσάς: «Η καλύτερή μας χρονιά - Του χρόνου ο ανταγωνισμός θα είναι μεγαλύτερος»