Ικανοποιημένος με την προσπάθεια των παικτών του στην ήττα (98-76) του Μεσολογγίου από την ΑΕΚ, ήταν ο Ντίνος Καλαμπάκος.

Σημαντική παράμετρος για τη διαμόρφωση του τελικού σκορ έπαιξε η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων, με τον κόουτς των νεοφώτιστων να δίνει ένα… χαρακτηριστικό παράδειγμα.

«Θέλουμε να εξαντλήσουμε την όποια πιθανότητα παραμονής έχουμε. Δεν γκρινιάζω, είμαστε μία ομάδα που δεν έχει πολλά λεφτά. Όπως λέγαμε στο Παγκράτι, αν δεν έχεις λεφτά, δεν πας στη λαϊκή στις 07:30, πας στις 14:45», δήλωσε αρχικά ο Ντίνος Καλαμπάκος και συμπλήρωσε αναφορικά με το παιχνίδι:

«Προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε την ταχύτητά μας. Πήραμε ριμπάουντ, ήμασταν διαβασμένοι. Αλλά η διαφορά ποιότητας και στο βάθος του πάγκου έδωσαν στην ΑΕΚ μία εύκολη νίκη. Είμαστε ικανοποιημένοι. Περιμέναμε την ΑΕΚ περισσότερο κακή, να τσακωθούμε μαζί της περισσότερο. Θέλουμε νίκες παντού. Δίνουμε τον δικό μας αγώνα, τη δική μας μάχη».

Για τη μεγαλύτερη φετινή δυσκολία: «Θέλουμε να σταθεροποιηθεί αυτή η ομάδα. Έγιναν τρομερά πράγματα, τραυματισμοί, η ασθένεια του Γκριν, τα buy out. Αλλάξαμε ξένους που δεν θέλαμε. Σε οικονομικούς λόγους και σε θέματα υγείας δεν μπορείς να τα φέρεις βόλτα. Αναγκαστικά ζεις με αυτό. Είμαστε μια ομάδα που δεν έχει μεγάλο χορηγό, δεν είναι σε μεγάλη πόλη, πρέπει να ζήσεις με αυτό και να παλεύεις. Να τελειώσουμε το πρωτάθλημα και να είμαστε περήφανοι, αυτό θέλω. Να είναι οι παίκτες μας άξιοι να λέγονται “Μεσολογγίτες”. Η κοινωνία μας στηρίζει, τα μαγαζιά μπορεί να είναι κλειστά, αλλά μας τρέφουν. Έχουμε 25 χορηγικά φαγητά την ημέρα. Να φύγουμε περήφανοι, αν φύγουμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ανακοίνωσε την παραμονή Γιαπλέ ο Vikos Falkons

«Δεν χρειάζεται κάποιο σχόλιο»: Η ανάρτηση του Ολυμπιακού με τη φάση Ναν-Φουρνιέ από άλλη κάμερα

ΠΑΟ: «Δεν είναι τρόπος αντίδρασης ο ευτελισμός, ο υποβιβασμός στην Α2 - Θα παλέψουμε μέχρις εσχάτων για το πρωτάθλημα»!

Γιαννακόπουλος: «Επί Βασιλακόπουλου πήρατε τίτλο με 7 βήματα Σπανούλη, στη νέα ΕΟΚ ούτε ένα λάθος υπέρ του Παναθηναϊκού»

«Ντράπηκε και η ντροπή»: Η αντίδραση της Πέννυς Ρόγκα για τον πρώτο τελικό της Stoiximan GBL στο ΣΕΦ

H αντίδραση του ιδιοκτήτη της Χάποελ στο ξέσπασμα του Αταμάν

Ολυμπιακός: Τι δείχνει η ιστορία όταν κάνει το 1-0 στο ΣΕΦ

Κατώτερος των περιστάσεων ο Χέιζ-Ντέιβις, τα «έσπασε» στο ΣΕΦ με 1/13 σουτ!

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στο Game 1 των τελικών

«Δύο διαφορετικά ματς σε ένα»: Η ανάλυση Ζέρβα-Ρομπόλη από το ΣΕΦ για το Game 1