Με άκρως αποθεωτικά λόγια μίλησε για το Λαύριο ο Ντίνος Καλαμπάκος, που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Pick N’ Roll» της Cosmote TV.

Ο κόουτς του Μεσολογγίου έβγαλε το… καπέλο στο σύνολο του Χρήστου Σερέλη για τη φετινή του πορεία, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στους Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

«Ο Παναθηναϊκός βγάζει μία ταλαιπωρία, δείχνει κουρασμένος», δήλωσε αρχικά για τους «πράσινους», ενώ για τους «ερυθρόλευκους» ανέφερε: «Δεν έχουμε την πολυτέλεια, τα δυο θηρία να παίζουν με τα κουβαδάκια τους και να μη θέλει ο ένας την παραλία του άλλου. Το λέω εγώ που είμαι Παναθηναϊκός. Αυτό είναι έγκλημα. Δεν σχολιάζω ποιος έχει δίκιο και ποιος έχει άδικο, όταν ήταν μαζί, το άθλημα πήγαινε καλά».

Δείτε το βίντεο:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σπανούλης: «Δεν είδα κάτι που με ξάφνιασε, παίξαμε έξυπνα και με καρδιά - Ευχαριστώ τον Ομπράντοβιτς για όσα μου έμαθε»

Ομπράντοβιτς: «Χρειαζόμαστε χρόνο, όπως όλα στη ζωή - Μόνο συγχαρητήρια μπορώ να δώσω στον Σπανούλη»

«Και ήρθε πάλι εκείνη η ώρα, να ξαναγίνεις Αυτοκράτορας στη χώρα»: Γιορτή στο Αλεξάνδρειο για την τεράστια νίκη του Άρη!

Σπανούλης: «Κατάθεση ψυχής, δεν υστέρησε κανείς - Δεν είναι ο Άρης που ονειρεύομαι επειδή κάναμε μία μεγάλη νίκη»

Μόργκαν: «Είμαι περήφανος για την ομάδα - Οι οπαδοί, ο προπονητής και οι συμπαίκτες μου μού δίνουν αυτοπεποίθηση»

Η σπουδαία μάχη στο Αλεξάνδρειο και η 100άρα των «κίτρινων»: Τα highlights από το Άρης-Παναθηναϊκός

Ομπράντοβιτς: «Πολλά μικρά πράγματα δεν πήγαν καλά, συγχαρητήρια στον Άρη»

Βαθμολογία Stoiximan GBL: Στο 1-2 ΠΑΟΚ και Άρης - Πρώτη ήττα για τον Παναθηναϊκό

Αυτοκρατορική παράσταση του Άρη, έσπασε το αήττητο του Παναθηναϊκού με 100άρα!

Το βλέμμα όλο απόγνωση του Ομπράντοβιτς μετά την πάσα του Φρανσίσκο στην... κερκίδα