Πεπεισμένος ότι σήμερα ο Ολυμπιακός θα μπορέσει να πάρει τη νίκη και να ισοφαρίσει σε 1-1 τη σειρά με τη Ζαλγκίρις δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Ντίνος Καλαμπάκος. Ο προπονητής του Κοροίβου υποστήριξε ότι οι ερυθρόλευκοι σήμερα να είναι διαφορετικοί από την στιγμή που θα έχουν στην διάθεσή τους και τον Παπανικολάου του οποίου η ενέργεια που βγάζει στο παρκέ έλλειψε πάρα πολύ στο πρώτο ματς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντίνου Καλαμπάκου:

Για τη μάχη της παραμονής:

«Δεν φάνταζε έτσι η χρονιά για εμάς γιατί ξεκινήσαμε καλά. Αλλά από την στιγμή που ο Πανιώνιος ενισχύθηκε και έκανε τέτοια αποτελέσματα μας έβαλε σε μπελάδες. Η Λάρισα πήρε και τον Λαμπρόπουλο, τώρα... Εμείς περιμένουμε με τα Τρίκαλα την τελευταία αγωνιστική να δούμε τι θα γίνει. Ο Πανιώνιος δείχνει καλός. Κριτήριο το παιχνίδι με τον Άρη»

Για το χθεσινό παιχνίδι του ΠΑΟ:
«Ήταν λογικό η Ρεάλ να αντιδράσει. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟ θα αντιδράσει και εκείνος στη Μαδρίτη. Δεν είναι το ίδιο με το Ολυμπιακός – Σιένα. Ο ΠΑΟ είναι ανταγωνιστικός. Έχει υπερηφάνεια, ποιότητα, θα είναι ανταγωνιστικός σίγουρα στην Ισπανία. Στο πρώτο παιχνίδι ο ΠΑΟ ήταν ισοπεδωτικός. Δεν θα μπορούσε να γίνει και πάλι. Η Ρεάλ άλλαξε. Ίσως ο ΠΑΟ έμεινε και στο πρώτο παιχνίδι...».

Για το σημερινό Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις:
«Μου έκανε έκπληξη η ποιότητα της Ζαλγκίρις. Βέβαια ακόμη και τώρα δεν φαντάζει τόσο φόβητρο. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει το σημερινό και ένα εκτός. Η ενέργεια του Παπανικολάου έλλειψε πάρα πολύ από το πρώτο παιχνίδι».

Πώς καλύπτεται το θέμα της ενέργειας από τους αγώνες:
«Ο ΠΑΟ τους κατάπιε στο πρώτο από την ενέργεια. Για τον Ολυμπιακό έλλειψε η ενέργεια ειδικά του Παπανικολαου. Όλα τα ματς πάνε στην ενέργεια που θα έχουν οι παίκτες και όποιος αντέξει».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube