Ο τεχνικός των Αιτολοακαρνανών έδωσε συγχαρητήρια στους «κυανοκίτρινους» και έμεινε ικανοποιημένος από την ομάδα του γενικότερα για την εμφάνισή της, θεωρεί πως ήταν ανταγωνιστικοί στο δεύτερο ημίχρονο και πως δεν μπορούν να είναι ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, αλλά θεωρεί σημαντικό να πιέσουν μια ομάδα με την ποιότητα του Περιστερίου, ενώ στάθηκε στην αλλαγή της άμυνας στην επανάληψη.

Αναλυτικά: «Να δώσω συγχαρητήρια στο Περιστέρι και τον Αργύρη Πεδουλάκη. Είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα που έδειξε η ομάδα. Νομίζω ότι πετάξαμε ένα πρώτο ημίχρονο, γιατί τους φοβηθήκαμε η τους σεβαστήκαμε, εντός εισαγωγικών, πάρα πολύ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν ανταγωνιστικοί. Δεν δικαιούται αυτή η ομάδα να έχει βλέψεις για περισσότερα πράγματα. Αλλά, θέλαμε να δούμε τι βελτίωση είχαμε από το καλοκαίρι που παίξαμε ένα φιλικό με τα παιδιά από το Περιστέρι και μας νίκησαν πάρα πολύ εύκολα και πάρα πολύ άνετα. Είμαστε και λίγο διαφορετική ομάδα τώρα, μαθαίνουμε. Είμαι ευχαριστημένος.

Προσπαθήσαμε, παλέψαμε, καταλαβαίνετε, για την ποιότητα αυτής της ομάδας να δίνει έναν τόνο ανησυχίας στα παιδιά του Περιστερίου, είναι σημαντικό αυτό για μας. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ένα ριμπάουντ όλο κι όλο. Υπάρχει ποιοτική διαφορά μεταξύ των ομάδων. Δεν περιμέναμε ότι θα μας "χτύπαγαν" τόσο πολύ καλά και με τέτοια μεγάλη επιμονή στις αλλαγές, γιατί έχουν το πλάνο, έχουν και την ποιότητα.

Στο δεύτερο ημίχρονο λίγο αλλάξαμε την άμυνά μας, ισορροπήσαμε και τους "κυνηγήσαμε" λίγο καλύτερα. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να έχουμε τρία παιδιά με το μυαλό τους να μην είναι εδώ. Κι έτσι νομίζω φυσιολογικά ήρθε η ήττα.

Μπορούμε να πούμε ότι φύγαμε και λίγο χαρούμενοι, γιατί ήμασταν ανταγωνιστικοί, γιατί παίξαμε το ματς στα δυο σουτ, εμείς δεν βάλαμε κανένα από τα πέντε που επιχειρήσαμε στους 4 πόντους. Αντιθέτως φάγαμε δυο η τρία από τον Αθηναίου με τη λήξη και η ‘σεμνή τελετή’ έλαβε τέλος».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αγγελόπουλοι και Μπαρτζώκας επισκέφτηκαν το ΣΕΦ - Σύντομα οι μακέτες του γηπέδου!

Η πρώτη φωτογραφία του Μοντέρο μετά την επέμβαση στο γόνατο

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Δεν έχετε αρθρώσει λέξη για το μεγαλύτερο σκάνδαλο, παριστάνετε τον προστάτη του μπάσκετ»

Ολυμπιακός: «Εν γνώσει της ψευδείς και συκοφαντικοί οι ισχυρισμοί της Μαργαρίτας Θάνου περί στημένων πρωταθλημάτων»

Παναθηναϊκός: Καταγγελία του Ολυμπιακού στον αθλητικό δικαστή κατά της δικηγόρου του «τριφυλλιού»

Οι Vikos Φalcons ανακοίνωσαν την απόκτηση του Άνταμ Σμιθ

Allwyn WBL 1: Κέλι και Γρηγοροπούλου οι πολυτιμότερες της 5ης αγωνιστικής

Παναθηναϊκός: Διαψεύδονται τα περί πρότασης ή κρούσης για Ντιαρά

ΜΜΕ Ιταλίας: «Πρόταση Παναθηναϊκού σε Βίρτους για Αλιού Ντιαρά»

Κάρλικ Τζόουνς: «Είχα πρόταση από τον Παναθηναϊκό-Δεν διώξαμε εμείς τον Ομπράντοβιτς από την Παρτίζαν»