Ο Παναθηναϊκός ήταν η… προφανής επιλογή για τον Νικ Καλάθη μετά την επιστροφή του από το ΝΒΑ στην Ευρώπη, όπως δήλωσε στο κανάλι της Ένωσης Παικτών της Ευρωλίγκας (ELPA).

«Θεώρησα πως ήταν μια σπουδαία ευκαιρία. Ο Παναθηναϊκός μού έκανε πρόταση, ήξερα το κλαμπ και την πόλη. Πάντα μου άρεσε η Αθήνα και ο Παναθηναϊκός, γι’ αυτό επέστρεψα. Ο Παναθηναϊκός πάντα ήταν η πρώτη μου επιλογή επιστρέφοντας από το ΝΒΑ», τόνισε.

«Προφανώς υπάρχει μεγάλη πίεση όταν φοράς τη φανέλα μιας από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Έχεις την ευθύνη να παίζεις καλά κάθε βράδυ και να προσπαθείς. Όταν όμως έχεις 17.000 φιλάθλους να φωνάζουν για σένα είναι πιο εύκολο να παίξεις μπάσκετ», πρόσθεσε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Διαμαντίδης για Ομπράντοβιτς: «Έρχονται καλύτερες μέρες στον Παναθηναϊκό-Όσοι αγαπάνε την ομάδα θα είναι εκεί»

Αλβέρτης στον bwinΣΠΟΡ FM για την εποχή Ομπράντοβιτς: «Ξεκινάμε ταπεινά και με πολλή δουλειά - Είμαι έτοιμος να βοηθήσω»

Γιάνκοβιτς στον bwinΣΠΟΡ FM: «Μακάρι όλα τα γήπεδα της Α1 να ήταν όπως είναι εδώ στο AegeanBall Festival»!

Ράιτ στον bwinΣΠΟΡ FM: «Εύχομαι πολλα τρόπαια στον Ολυμπιακό εκτός και αν... παίζουμε ως αντίπαλοι»

Ράγισαν καρδιές στο Stoiximan AegeanBall Festival για τον θάνατο της Κανέλλας Χρυσονίδου

Στο Περιστέρι για 1+1 χρόνια ο Καματερός!

Στην ΑΕΚ μέχρι το 2028 ο Νέλι Τζούνιορ Τζόζεφ

Επικράτησε της ΔΕΚΑ με MVP Σπανούλη και κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων ο Ολυμπιακός!

Επικράτησε του ΟΦΗ και στέφθηκε Πρωταθλητής Ελλάδας στις Κορασίδες ο Παναθηναϊκός!

Μπέριλ ΜακΚίσικ: «Η Ελλάδα έγινε το σπίτι μας, χτίσαμε μια ζωή εδώ»