Μια τρομερή στιγμή για τον Παναθηναϊκό χαρακτήρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος ο Νικ Καλάθης, μετά το τέλος τους 5ου τελικού κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Έλληνας γκαρντ υποστήριξε πως ο τίτλος βρίσκεται εκεί που πρέπει να είναι ενώ σχετικά με την κριτική που ασκείται στο πρόσωπο του τόνισε πως είναι κάτι που δεν τον απασχολεί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της COSMOTE TV:

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος:
«Είναι μια τρομερή στιγμή για το σύλλογο. Φέραμε το τίτλο εκεί που πρέπει να βρίσκεται. Παίξαμε εξαιρετικά απόψε. Όλα τα παιχνίδια ήταν καταπληκτικές μάχες και κρίθηκαν στο τελευταίο λεπτό».

Για την κριτική που του ασκείται:
«Εγώ νιώθω καλά. Η κριτική πάντα θα υπάρχει είτε από τους δημοσιογράφους είτε από τον κόσμο. Δεν με νοιάζει τι γράφεται. Άλλοι με λατρεύουν άλλοι με μισούν. Το 95% πίστευε πως δεν θα το πάρουμε. Εγώ πάντα προσπαθώ να δίνω τα πάντα στην προπόνηση και στους αγώνες. Δείξαμε ότι είμαστε μια πολύ καλή ομάδα».

Για το αν θα βρίσκεται στο Ευρωμπάσκετ:
«Αν δεχθώ κλήση θα είμαι στο Ελσίνκι. Θα είναι ένα όμορφο καλοκαίρι με την Εθνική. Θα εκπλήξουμε πολύ κόσμο. Θα είναι και ο Γιάννης (σ.σ. Αντετοκούνμπο) μαζί. Είναι ένα άτομο που δουλεύει πάρα πολύ και αυτό μας δίνει κίνητρο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Διαμαντίδης: «Με προσπάθεια και υπομονή, στο τέλος της χρονιάς θα είμαστε χαρούμενοι - Μου θυμίζει εμένα ο Χέιζ-Ντέιβις»

Θάνου: «Ψεύδεται η ΚΑΕ Ολυμπιακός, επανέλαβα κατά λέξη τις δηλώσεις μου και αθωώθηκα»

Γκάλης: «Το μεγαλόπνοο σχέδιο του Άρη και του Σιάο για το Αλεξάνδρειο»

«Παντοτινό μέλος της πράσινης οικογένειας»: Το μήνυμα του Παναθηναϊκού στον Φελντέιν

Elite League: Επιστροφή στις νίκες για τους Σοφάδες, εύκολα την Κομοτηνή

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Απέρριψε τον ισχυρισμό Γιαννακόπουλου η αθλητική δικαστής – Δεν εξετάστηκε η φράση της Θάνου»

Απαλλάχθηκε από την καταγγελία του Ολυμπιακού η Μαργαρίτα Θάνου

Τιμωρία 10 μηνών απαγόρευσης εισόδου στον Γιαννακόπουλο – Προσφεύγει στο ΑΣΕΑΔ ο Παναθηναϊκός

Τρινκιέρι: «Λάθος να σκεφτόμαστε ότι μπορούμε να αντικαταστήσουμε τον Όσμαν»

Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Τζέιμς Φελντέιν