Την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη που πρέπει να υπάρχει και για τη συνέχεια της διοργάνωσης διαθέτει ο Παναθηναϊκός όπως δήλωσε στην κάμερα της NOVA ο Νικ Καλάθης.

Ο πλέι μέικερ του «τριφυλλιού» επεσήμανε παράλληλα ότι η πρόκριση στους «8» ήταν απλά ένας στόχος και υπάρχει και συνέχεια.

«Βγήκαμε να κάνουμε τη δουλειά μας και να κλείσουμε τη θέση στους “8”. Αυτός ήταν μόνο ένας στόχος και συνεχίζουμε. Ξεκινήσαμε να παίζουμε καλά τη σωστή στιγμή. Όταν παίζεις άσχημα στο τέλος, δεν μετρά το πόσο καλά έπαιξες στην αρχή. Πρέπει να υπάρχει το timing. Έχουμε αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στην ομάδα μας», δήλωσε ο διεθνής γκαρντ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Βίρτους Μπολόνια-Ολυμπιακός: Εορταστική αποστολή στην Ιταλία για τους «ερυθρόλευκους»

Ιβάνοβιτς: «Κορυφαία ομάδα με έμπειρους παίκτες ο Ολυμπιακός»

Χολ: «Πρέπει να παίξουμε σκληρά για 40 λεπτά, "κλειδί" να περιορίσουμε τον Έντουαρντς»

Μαζί με τον Ολυμπιακό στην Μπολόνια ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Έκλεψε την παράσταση φτάνοντας στο αεροδρόμιο με παντελόνι... Grinch ο Ντόρσεϊ!

Μπαρτζώκας: «Σε αυτό το επίπεδο είναι πρωταθλητές στο μυαλό οι παίκτες – Μεγάλη προσαρμογή ο Μόρις»

Παπανικολάου: «Πρέπει να ματσάρουμε την ενέργεια της Βίρτους, έχουμε τους παίκτες που θα δώσουν το κάτι παραπάνω»

«Έχω αμφιβολίες για την επιτυχία του ΝΒΑ Europe - Οι άνθρωποι στην Ευρώπη πάνε στο γήπεδο επειδή...»

Ο Πέσιτς έγραψε ιστορία ως ο γηραιότερος προπονητής που έχει βρεθεί σε πάγκο ομάδας της Ευρωλίγκας!

Στις καλύτερες στιγμές της Ευρωλίγκας για το 2025 η επική 45άρα του Βεζένκοφ κόντρα στην Μπάγερν!