Ο… ήρωας του Παναθηναϊκού στη Μόσχα, Νικ Καλάθης, μίλησε (έχοντας και διάθεση για χιούμορ) για την ευθύνη που πήρε στο φινάλε της αναμέτρησης με την ΤΣΣΚΑ, τονίζοντας ότι αυτό το σουτ το δουλεύει κάθε μέρα στην προπόνηση.

«Είναι ένα σουτ που προπονούμαι γι αυτό κάθε μέρα. Ήμουν ελεύθερος και πήρα την ευθύνη. Δεν υπήρχε πίεση σε αυτό το σουτ. Είχα χάσει αρκετά ελεύθερα σουτ μέχρι εκείνο το σημείο. Για να φτάσουμε ως εκεί κάναμε πολλά πράγματα διαφορετικοί παίκτες. Όλοι όσοι ήρθαν από τον πάγκο έδωσαν πράγματα», ανέφερε αρχικά μέσω της Nova.

Ο γκαρντ των «πράσινων» έδωσε το σύνθημα για ανάλογη συνέχεια. «Θέλουμε να παίξουμε το καλύτερό μας μπάσκετ στο τέλος της σεζόν. Παίξαμε καλή άμυνα και είχαμε ευκαιρία να κερδίσουμε το παιχνίδι στο τέλος και το καταφέραμε. Είμαστε διαφορετική ομάδα. Παίζουμε καλύτερα και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Μέσα από την άμυνα καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Έβαλε μεγάλα σουτ ο ΝτεΣόν και μας κράτησε μέσα στο παιχνίδι. Είναι μεγάλη η επιρροή του Πιτίνο. Όλο το σταφ κάνει εξαιρετική δουλειά και ο κόουτς πιστεύει σε εμάς. Είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για να πετύχουμε», πρόσθεσε ο Καλάθης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γιασικεβίτσιους: «Θα κάνουμε τα πάντα για να ανατρέψουμε την κατάσταση - Η Μπάγερν ήταν καλύτερη από εμάς»

Βαθμολογία Ευρωλίγκας: Πιάνει κορυφή με νίκη επί της Βιλερμπάν ο Ολυμπιακός!

Νέα ήττα-σοκ για τη Φενέρμπαχτσε, έφυγε με σκυμμένο κεφάλι και από το Μόναχο

Ζέρβας: «Πιθανότατα επιστρέφει στη 12άδα του Ολυμπιακού ο Φαλ με Βιλερμπάν»!

Παναθηναϊκός: Ο Χέιζ-Ντέιβις ζήτησε να κάνει και βραδινή προπόνηση στη Σόφια

Ιτούδης: «Πολύ σημαντικό το ματς με Παναθηναϊκό, παλεύουμε για τον ίδιο στόχο»

Μπράιαντ ενόψει Παναθηναϊκού: «Πρέπει να παίζουμε με αίσθηση επείγοντος»

Έγραψε ιστορία ο 28χρονος κόουτς της Παρί, Τζούλιους Τόμας: «Ελπίζω να μην με μπουγελώσουν, δεν έχω άλλο κοστούμι»

Γκριγκόνις: «Νιώθω καλά εδώ και 2-3 μήνες, θα αρπάξω κάθε ευκαιρία - Δεν είναι πυρηνική φυσική, να κάνουμε μόνο νίκες»

Αταμάν: «Δεν ξέρω αν ο Γκραντ θα παίξει και την επόμενη εβδομάδα»