Με δύο πρόσωπα και στο δεύτερο μέρος, πολύ καλύτερος, ο ΟΦΗ, ηττήθηκε 1-0 από την Φένλο, στο πρώτο φιλικό του επί ολλανδικού εδάφους. Οι Κρητικοί, είχαν πολύ καλή παρουσία, ειδικά με δεδομένο πως είναι το πρώτο τους φιλικό, όμως τους έλειψε το γκολ.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει παίκτες, όμως δεν χρησιμοποίησε τον Λουτσιάνο Γκαλέτι. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ήρθε από μια στημένη φάση στο 75’ με σκόρερ τον Μπαλκεστέιν, με κοντινό πλασέ.

ΟΦΗ (Παύλος Δερμιτζάκης): Δασκαλάκης, Στάθης, Μονιάκης, Σβασίγια, Δαμιανάκης, Κάλαϊτζιτς, Ικένγκ, Λαμπρόπουλος, Ροβύθης, Κανούλας, Όγιος.

Στο δεύτερο έπαιξαν οι: Αγριμάκης, Μπούρμπος, Μιλιάζες, Κουρδάκης, Τριποτσέρης, Βερόν, Μακρής, Φραγκουλάκης, Κουτσιανικούλης, Βιτώρος, Παπάζογλου μπήκαν στο γήπεδο

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΚ: Ο Νίκολιτς και οι αρχηγοί της ομάδας εύχονται καλά Χριστούγεννα

Ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες για Λιβάι Γκαρσία - Τι λέει η Σπαρτάκ

Πιρόλα: «Θα έπαιρνα χίλιες φορές την απόφαση να έρθω στον Ολυμπιακό - Ελπίζω να με λάβουν υπόψη στην εθνική Ιταλίας»

Ο Παναθηναϊκός αποχαιρετά το 2025 με τη γιορτή του Πανάθα!

Η νέα Χριστουγεννιάτικη mini-movie του ΠΑΟΚ με Σκιαδαρέση, Μαυρόπουλο, Ζαμπούνη και… Τάισον σε ρόλο έκπληξη!

Νικολακόπουλος: «Τι θα φέρει ο Άη Βασίλης στον Ολυμπιακό»

Τσακίρης: «Τα χαρακτηριστικά του χαφ και του φορ που θέλει η ΑΕΚ - Τι ισχύει με Τσάπρα»

Υπεύθυνος επικοινωνίας ΤΣΣΚΑ: «Είναι ο Νίκολιτς προδότης ή όλοι στην ομάδα είναι ηλίθιοι που τον άφησαν να φύγει;»

«Όλα τα όνειρά σας να γίνουν πραγματικότητα σαν του μικρού μας φίλου!»: Οι χριστουγεννιάτικες ευχές του Ατρομήτου

Μοίρασε και φέτος χαμόγελα στο «Χαμόγελο του Παιδιού» ο Ατρόμητος

TAGS: ΟΦΗ