Συνάντηση με τα μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, σε μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης, θα έχει ο Γιάννης Αλαφούζος. Τόπος συνάντησης ο «Τάφος του Ινδού», το μεσημέρι της Κυριακής (14:00), λίγο πριν από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Η κουβέντα θα αφορά όλα όσα αφορούν τον Παναθηναϊκό και τις κινήσεις που πρέπει να κάνει η διοίκηση για την ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ καλεί τα Μέλη της Συμμαχίας σε μία εφ’ όλης της ύλης παναθηναϊκή συζήτηση
Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και της Παναθηναϊκής Συμμαχίας κ. Ιωάννης Αλαφούζος καλεί τα Μέλη σε μία γενικού περιεχομένου συζήτηση, ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων για όλα όσα αφορούν στον αγαπημένο μας Σύλλογο.

Η συνάντηση θα γίνει στη Λεωφόρο, στον «Τάφο του Ινδού» στις 2:00 το μεσημέρι πριν τον Κυριακάτικο αγώνα με αντίπαλο τον ΟΦΗ. Τα Μέλη θα εισέρχονται ελεύθερα στο κλειστό του μπάσκετ με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους της Συμμαχίας και της αστυνομικής τους ταυτότητας.

Η συμμετοχή σας είναι το κέρδος για την ομάδα. Σας περιμένουμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ολυμπιακός και Μαγιόρκα συμφώνησαν για Μαφέο, απομένει το ''ναι'' του παίκτη»

Κετσετζόγλου: «Η ΑΕΚ θέλει να κάνει τουλάχιστον μία ακόμα μεταγραφή μέσα στον Ιούνιο - Τι ισχύει με Γιόβιτς και Πινέδα»

Τσανάκας: «Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας εξελίξεις για τους πρώτους στόχους του Ολυμπιακού»

Νέα εποχή στον ΠΑΟΚ: Λέο Μάτος και Βιεϊρίνια αναλαμβάνουν τα ηνία του αγωνιστικού τμήματος!

Δεσύλλας: «Πατάει ''γκάζι'' για ενίσχυση και αποχωρήσεις ο Παναθηναϊκός - Μεγάλος στόχος η αναβάθμιση στα χαφ»

Σορετίρε: «Επιστρέφω πεινασμένος για περισσότερα»

«Συμφωνία Ολυμπιακού και Λόπεθ, ανακοινώνεται μόλις τελειώσει τις διακοπές του»

Παναθηναϊκός: Τερμάτισε 3ος σε διεθνές τουρνουά νικώντας Κόμο και Τορίνο

Ντι Μάρτζιο: «Ο Ματσάρι θέλει να φέρει τον Ζερμπίν στον Ηρακλή»

Νικολακόπουλος: «Εντάξει με Μαφέο, τα μασάει ο Ουνάι, ξεκαθαρίζει για Τσάπρα ο Ολυμπιακός»