Ανοικτή συνέλευση για αύριο στις 21:00 το βράδυ στο κλειστό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας «Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος» όρισε η ο κεντρικός σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού «Θύρα 13».

Θέμα της, θα είναι το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού και τα χρονικά περιθώρια που έχουν στενέψει επικίνδυνα, με τον υποβιβασμό να είναι ορατός. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωσή, «οφείλουμε να αναλάβουμε πρωτοβουλίες και γενναίες αποφάσεις».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Θύρας 13:

«Η Θύρα 13 καλεί τους φίλους του Παναθηναϊκού σε ανοιχτή συνέλευση την Τετάρτη 28 Μαρτίου στις 21:00 στον ιστορικό τάφο του Ινδού. Ο κατήφορος που βιώνει το ποδοσφαιρικό τμήμα πρέπει να σταματήσει εδώ και τώρα.

Σεβόμενοι τα 110 χρόνια ιστορίας του συλλόγου, οφείλουμε να αναλάβουμε πρωτοβουλίες και γενναίες αποφάσεις.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ!»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube