Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ομάδα μας ετοιμάζεται για το πρώτο φετινό της παιχνίδι στο UEFA Europa Conference League και το Κλεάνθης Βικελίδης για να φορέσει ξανά τα γιορτινά του.

Μετράμε αντίστροφα για το πρώτο παιχνίδι με αντίπαλο την FK Gomel, στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου.

Μετά από 68 μέρες και το αξέχαστο 3-2 επί της Α.Ε.Κ., επιστρέφουμε -σε επίσημο παιχνίδι- στο «σπίτι» μας για την πρώτη, φετινή, ευρωπαϊκή «παράσταση».

Τα εισιτήρια… φεύγουν. Το Κλεάνθης Βικελίδης θα είναι κατάμεστο και είμαστε έτοιμοι να παραδώσουμε, για μια ακόμη φορά, μαθήματα οπαδικής συμπεριφοράς. Όπως μόνο εμείς ξέρουμε!



Λόγω της αυξημένης ζήτησης, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ καλεί τους φιλάθλους να εξασφαλίσουν το συντομότερο τη θέση τους στο Κλεάνθης Βικελίδης για το βράδυ της Πέμπτης (21:00).

Επιπλέον, συνιστούμε, όπως φροντίσουν, για την έγκαιρη προσέλευσή τους στο γήπεδο, προκειμένου να αποφύγουν την ταλαιπωρία και τον συνωστισμό της τελευταίας στιγμής (οι Θύρες θα ανοίξουν στις 18:30).

Λόγω των αυστηρών μέτρων της UEFA είναι καθήκον ΟΛΩΝ ΜΑΣ να προστατέψουμε το «σπίτι» μας. Απαγορεύονται οι πυρσοί, τα βεγγαλικά, τα λέιζερ και οτιδήποτε άλλο μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την ομάδα μας και το «σπίτι» μας.

Οι χιλιάδες των φιλάθλων μας θα ενώσουν τις φωνές τους σε μια το βράδυ της Πέμπτης. Και θα είναι τόσο δυνατή που το «ωστικό κύμα» θα δώσει στους παίκτες του Χερμάν Μπούργος την ώθηση που χρειάζονται για να βάλουν τις βάσεις της πρόκρισης.

Πλησιάζει η ώρα που θα τραγουδήσουμε ξανά, όλοι μαζί, το αγαπημένο μας σύνθημα… «Αρειανάρα ξέρεις ότι…» και θα ακουστεί σε κάθε άκρη της Ευρώπης!»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αθανασίου: «Χαοτική η απόσταση Παναθηναϊκού-Πάκσι, η ενδεκάδα του Νίστρουπ - Να ολοκληρωθεί με δάκρυα χαράς η σεζόν»

Νεραντζιάς: «Ξεκάθαρα στόχος η νίκη για τον Παναθηναϊκό σήμερα - Οι δύο προβληματισμοί για την 11άδα»

Πάκσι - Παναθηναϊκός: Πράξη πρώτη στα ευρωπαϊκά «πρέπει» του τριφυλλιού

Πρώτο βήμα για Μποέμιανς, επική ανατροπή της Ντιναμό Μινσκ

Έμεινε στο μηδέν το ζευγάρι που ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό για το Conference League

Δεσύλλας: «Ο σεβασμός του Νίστρουπ, η πίεση και οι 11 του Παναθηναϊκού για Πάκσι»

Νίστρουπ: «Ήξερα για την πίεση όταν ανέλαβα τον Παναθηναϊκό – Στόχος να προχωράμε και να προκρινόμαστε»

Τσέριν: «Να ξεκινήσουμε καλά τη σεζόν, είναι μακρύς ο δρόμος μέχρι τη League Phase»

Προπονητής Πάκσι: «Ο Παναθηναϊκός το φαβορί, διαθέτει καλύτερο υλικό από εμάς»

Αθανασίου: «Να κάνει τη δουλειά του με την Πάκσι ο Παναθηναϊκός - Απόλυτα φυσιολογικές οι επιλογές των αρχηγών»

TAGS: Άρης