Σε σχολή προπονητών στην Ανδαλουσία βρέθηκε ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο τεχνικός της ΑΕΚ κλήθηκε να διδάξει τους μαθητευόμενους προπονητές, να του μεταφέρει τις εμπειρίες του αλλά και να τους δώσει τις δικές του συμβουλές.

Παρέα με τον Χιμένεθ ήταν και ο γυμναστής της ΑΕΚ, Σέμπας Λόπες. Αφού αρχικά παρουσιάστηκε από τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι έκαναν μια αναδρομή στο παρελθόν του τόσο ως προπονητής όσο και ως ποδοσφαιριστής, ο Χιμένεθ πήρε τον λόγο.

Μεταξύ άλλων, ο τεχνικός της Ένωσης προέτρεψε τους επίδοξους συναδέλφους του να σέβονται πάντα τους αντιπάλους του: «Να έχετε πάντα απεριόριστο σεβασμό προς τους συναδέλφους σας, δεν έχω δει ποτέ τον Λουίς Αραγονιές ή τον Μπιλάρδο να κριτικάρουν το παιχνίδι ενός άλλου προπονητή», ανέφερε.

«Η πιο δύσκολη εμπειρία είναι να εργάζεσαι σε έναν κορυφαίο σύλλογο, ωστόσο ταυτόχρονα είναι και δια βίου μάθηση και αυτό που μας βοηθά να εξελισσόμαστε», πρόσθεσε.

Ρωτήθηκε δε για τις άσχημες στιγμές στην προπονητική του καριέρα. Αναφέρθηκε κυρίως στο πέρασμά του από την Σαραγόσα, ενώ προέτρεψε τους μαθητευόμενους προπονητές να ολοκληρώσουν τα μαθήματά τους ώστε να πάρουν το δίπλωμα.









ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.