Αναλυτικά, όσα έγραψε ο έμπειρος σέντερ στο blog του στο ESAKE.gr:

Έφτασε η ώρα για την πρώτη νίκη εκτός έδρας για φέτος. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε δείξει καλό πρόσωπο μακριά από την έδρα μας αλλά αυτή την εβδομάδα είμαστε αποφασισμένοι να αλλάξει αυτό. Αντιμετωπίζουμε τον Κόροιβο μια ομάδα που έχει δείξει ότι δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο και βγάζει πολύ ενέργεια στο γήπεδο.

Οι στόχοι του αντιπάλου μας είναι ίδιοι με τους δικούς μας οπότε είναι ένας ιδιαίτερος αγώνας και για τις δύο ομάδες. Ο Κόροιβος στηρίζεται στους ξένους παίκτες του που έχουν πολύ ταλέντο και έχουν δείξει πως προσαρμόστηκαν στα δεδομένα της Α1.

Εμείς από την πλευρά μας όλη την εβδομάδα προετοιμαστήκαμε όπως πρέπει για να διεκδικήσουμε την νίκη σε ένα παιχνίδι που είναι πραγματικά τελικός. Συστήματα και τακτική έχουν δευτερεύοντα ρόλο σε μια τέτοια μάχη καθώς θα κερδίσει αυτός που θα βγάλει περισσότερη ενέργεια και θα δείξει μεγαλύτερη θέληση για την κάθε χαμένη μπάλα. Μια νίκη στην Αμαλιάδα θα αλλάξει πολύ την ψυχολογία μας και θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την μετέπειτα πορεία μας στην Basket League.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Διαμαντίδης: «Με προσπάθεια και υπομονή, στο τέλος της χρονιάς θα είμαστε χαρούμενοι - Μου θυμίζει εμένα ο Χέιζ-Ντέιβις»

Θάνου: «Ψεύδεται η ΚΑΕ Ολυμπιακός, επανέλαβα κατά λέξη τις δηλώσεις μου και αθωώθηκα»

Γκάλης: «Το μεγαλόπνοο σχέδιο του Άρη και του Σιάο για το Αλεξάνδρειο»

«Παντοτινό μέλος της πράσινης οικογένειας»: Το μήνυμα του Παναθηναϊκού στον Φελντέιν

Elite League: Επιστροφή στις νίκες για τους Σοφάδες, εύκολα την Κομοτηνή

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Απέρριψε τον ισχυρισμό Γιαννακόπουλου η αθλητική δικαστής – Δεν εξετάστηκε η φράση της Θάνου»

Απαλλάχθηκε από την καταγγελία του Ολυμπιακού η Μαργαρίτα Θάνου

Τιμωρία 10 μηνών απαγόρευσης εισόδου στον Γιαννακόπουλο – Προσφεύγει στο ΑΣΕΑΔ ο Παναθηναϊκός

Τρινκιέρι: «Λάθος να σκεφτόμαστε ότι μπορούμε να αντικαταστήσουμε τον Όσμαν»

Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Τζέιμς Φελντέιν