Φέτος δεν έχει διακοπές, έχει… Ευρώπη για τον Αστέρα Τρίπολης. Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο συναντήθηκαν για πρώτη φορά το απόγευμα της Δευτέρας (16/6) προκειμένου να ξεκινήσει η προετοιμασία ενόψει των ευρωπαϊκών τους υποχρεώσεων.

Οι Τριπολιτσιώτες ξεκίνησαν τις προπονήσεις στο γήπεδο του Αστέρα, με 18 ποδοσφαιριστές να δίνουν το παρών, ενώ θα αναχωρήσουν στις 29 Ιουνίου για την Αυστρία, όπου για δώδεκα μέρες θα κάνουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Οι παίκτες που παρακολούθησαν την πρώτη προπόνηση των Αρκάδων ήταν οι Παντελιάδης, Τσοκάνης, Μπακασέτας, Κουρμπέλης, Ζησόπουλος, Κυριακόπουλος, Παπαχρήστος, Λούι, Μουνάφο, Καστριτσέας, Βελισσάρης, Μηλιώτης, Τσόφλιος, Τριανταφύλλης, καθώς και οι τέσσερις τερματοφύλακες (Μπαντής, Θεοδωρόπουλος, Κόκκαλης και Γεωργακόπουλος, ο οποίος θα παραχωρηθεί ως δανικός στη Νίκη Βόλου) προπονήθηκαν χωριστά υπό τις οδηγίες του Τζέρι Ούγκεν.

Οι Ντε Μπλάσις και Μπαράλες θα μπουν στις προπονήσεις αύριο (17/6), ενώ σταδιακά θα επιστρέψουν οι Ουσέρο, Σανκαρέ, Γκοιάν και οι παίκτες που αποκτήθηκαν με μεταγραφή.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γρηγορίου: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω ό,τι έχει γίνει - Να βρούμε γκολ για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη»

Χωρίς Κίνι, αλλά με Μήτογλου κόντρα στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR