Μονόδρομο χαρακτήρισε ο Νίκος Καλτσάς την αναμέτρηση της Βέροιας με τον Εργότελη στο πλαίσιο της, εμβόλιμης, 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (5/2).

Ο επιθετικός της «βασίλισσας του βορρά» τόνισε πως θα πρέπει να αφήσουν πίσω τους τον αγώνα με τον Πανθρακικό και να προσπαθήσουν να πάρουν τη νίκη από τους Κρητικούς.

Ακόμη, τόνισε πως βλέπουν το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, παίρνοντας ότι καλύτερο από κάθε αναμέτρηση με σκοπό να πετύχουν το στόχο τους που δεν είναι άλλος από το να παραμείνουν στην κατηγορία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Εργοτέλη: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω μας την ισοπαλία με τον Πανθρακικό. Έχουμε δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας και πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά για να πετύχουμε το στόχο μας».

Για τη Βέροια: «Δεν μπορούμε να βάλουμε τη μπάλα στα δίχτυα. Πείτε το γκίνια, πείτε το ανικανότητα, μπορεί να το πάρει ο καθένας όπως θέλει. Ελπίζω να είμαστε συγκεντρωμένοι με τον Εργοτέλη και να καταφέρουμε να κερδίσουμε. Είναι ματς δίχως αύριο αλλά υπάρχουν ακόμα 11 παιχνίδια στη συνέχεια, που πρέπει να τα δούμε ξεχωριστά για να μπορέσουμε να πάρουμε ότι καλύτερο».

Για τον Εργοτέλη: «Ο Εργοτέλης είναι ομάδα με έμπειρους παίκτες αλλά και νέους. Έχει καινούριο προπονητή. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να πάρουμε τη νίκη».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΚ: Σε κυκλοφορία βρίσκονται τα εισιτήρια για την πρεμιέρα με τον Ηρακλή

Με φόντο τον Βοτανικό: Έφυγαν πάνω από 15 χιλ. διαρκείας - Πόσοι διεκδικούν προτεραιότητα για το νέο γήπεδο

Συγκινητικός Τάισον για Κωνσταντέλια: «Ευχαριστώ τον Θεό που μου έδωσε τη δυνατότητα να αγωνιστώ στο πλευρό σου»

Νικολακόπουλος: «Έρχεται ο Κάσερες για τον Ολυμπιακό»

Βούρκωσε στο αντίο του στον Ερυθρό Αστέρα ο Τικνιζιάν: «Ημουν έτοιμος να πεθάνω για οποιονδήποτε στο γήπεδο»

Αθανασίου: «Εκτός από την ουσία θέλει να δείξει και αγωνιστική βελτίωση ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Χράντετς Κράλοβε»

Τικνιζιάν: «Πρωτάθλημα και όσο ψηλότερα γίνεται στο Europa League με τον Ολυμπιακό»

Αριάγκα: «Θέλω τίτλους και να ανταποκριθώ σε αυτή την πρόκληση»

Βάζει πούλμαν για Τρίπολη ο Πρασσάς για το Καλαμάτα-Άρης!

Σταματέλος: «Χειρίστηκε σωστά την υπόθεση Γκονσάλες ο Ολυμπιακός - Στην τελική ευθεία του Κάσερες»

TAGS: Βέροια