Απογοητευμένος από την βαριά ήττα του Αστέρα Τρίπολης στη Νέα Σμύρνη εμφανίστηκε ο Στάικος Βεργέτης. Ο τεχνικός των Αρκάδων, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, απέδωσε το κακό αποτέλεσμα στο εκτεταμένο rotation που έκανε ο ίδιος προκειμένου να φρεσκάρει την ομάδα.

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα: «Σε μεγάλο διάστημα είχαμε τον έλεγχο στη διαχείριση του αγώνα, αλλά δεν είχαμε επιθετικές αποφάσεις και εκτελέσεις. Ο Πανιώνιος στις τρεις πρώτες επισκέψεις, έβαλε τρία γκολ που μας έφερε με την πλάτη στον τοίχο. Θέλαμε να φρεσκάρουμε την ομάδα, να βάλουμε νέα πρόσωπα για να έχουμε φρεσκάδα και δύναμη. Δεν τα καταφέραμε και συνεχίζουμε».


Για τις πολλές αλλαγές και τη βαριά ήττα: «Στα αμυντικά κενά θα σταθώ... Δεν είχαμε συγκέντρωση όταν χάναμε τη μπάλα. Πρέπει να ξαναδούμε τα γκολ για να έχουμε καλύτερη άποψη. Προτίμησα να βάλω παιδιά ξεκούραστα γιατί όταν έχεις παίξει ένα παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, είναι φυσιολογικό να έχεις αδειάσει. Αυτό φοβήθηκα και έβαλα φρέσκα παιδιά. Έχουμε παιδιά τα οποία είναι κοντά στην ενδεκάδα. Δεν είναι εκτός ομάδας. Υπάρχουν στοιχεία θετικά στον αγώνα, όπως η κατοχή της μπάλας. Δεν ήμασταν όμως αποτελεσματικοί στην τελική ενέργεια στην επίθεση. Δεν είχαμε οργάνωση όταν χάναμε τη μπάλα, γεγονός που πληρώσαμε. Είδαμε κάποια θετικά στοιχεία από κάποια παιδιά...».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τσορμπατζόγλου: «Με νίκη στο Αγρίνιο και σωστή δουλειά, ο ΠΑΟΚ θα βλέπει ουσιαστικά τον στόχο του τίτλου»

Αθανασίου: «Μόνο εύκολο δεν είναι το έργο του Παναθηναϊκού με Καλαμάτα - Επιστρέφει το 4-4-2»

Σταματέλος: «Χωρίς πολλές αλλαγές στη Λιβαδειά ο Ολυμπιακός - Ζητούμενο το αποτέλεσμα και μετά η εμφάνιση»

Κετσετζόγλου: «Ίσως δούμε και με Βόλο την ΑΕΚ με έναν επιθετικό - Αγωνία για Βάργκα»

«Ο Ιορντανέσκου μιλά με τον Ηρακλή - Σε πίεση ο Ματσάρι πριν τον Άρη

Έντονη δυσαρέσκεια σε Άρη και Ηρακλή για την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών

Πέθανε ο ιστορικός πρόεδρος της ΠΑ.ΛΕ.ΦΙ.Π Δημήτρης Γούναρης

Ολυμπιακός: Η ενημέρωση των «ερυθρόλευκων» για τα εισιτήρια στη Λιβαδειά

Μάριους: «Ο οποιοσδήποτε θα ήθελε να παίζει στον Ολυμπιακό - Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό»

Μπλόκο από τον Βρούτση για τη μετακίνηση φίλων του Ηρακλή στο «Κλ. Βικελίδης»